Anmeldelser

af Melania G. Mazzucco
349,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Amerika

af Luna Rasmussen | 21/11/2019

En virkelig bevægende og velskrevet bog om emigranter i Amerika for hundrede år siden - relevant i dag i den grad.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Maja Lucas
230,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Mor(d)

af Luna Rasmussen | 21/11/2019

En virkelig flot om rammende bog om aspekterne ved at blive mor og tale om det, man ikke taler om. FLOT!

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Margaret Atwood
129,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

Lidt for forudsigelig

af Luna Rasmussen | 21/11/2019

Der mangler overraskelser. allerede på side 1 er den gennemskuet.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Dan Turèll
59,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fed bog

af Luna Rasmussen | 21/11/2019

Kan anbefales til alle elskere af Danny og musikken.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Anna Grue
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

Dårlig

af Luna Rasmussen | 21/11/2019

Virkelig dårlig research, og hun er endda gift med en kunstner. Også et meget reaktionært kunstsyn, hvilket gør det endnu mere pinligt.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Anne Linnet
199,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

Virkelig fucked!

af Luna Rasmussen | 21/11/2019

Endnu en kendisbog, der ikke burde have sin gang på denne jord. Hvad sker der for forlagene, de er til grin, når de udgiver sådan noget

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Anne Linnet
199,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

Virkelig fucked!

af Luna Rasmussen | 21/11/2019

Den er da ubehjælpeligt skrevet. Endnu en kendisbog der ikke burde have sin gang på denne jord. Hvad sker der for forlagene?

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Kaare Dybvad Bek
113,91 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Absolut anbefalelsesværdig

af Ole K. Ersgaard | 18/11/2019

Kaare Dybvad Bek sætter fokus på de gigantiske samfundsmæssige ændringer - som “de lærde” har forårsaget i Danmark. Bl.a.:

Indvandring

Og det er ikke kun De Radikale, der er skurken i den udvikling, der har (og har haft) voldsomme negative konsekvenser for det folkelige Danmark.

Venstrefløjen har også sin store andel heri. Forfatteren sætter bl.a. fokus på: Indvandring: De røde partiers historiske skift fra “ingen indvandring til det modsatte”.  Et paradoks, fordi det er ødelæggende for mange af deres vælgere.  For øget tilstrømning af flygtninge fra tredjeverdenslande udfordrer jo ikke mindst de ufaglærte.

Men sætter også de sociale ydelser under et gigantisk pres. I Sverige og Tyskland kan man allerede se de voldsomme konsekvenser. 

Kaare Dybvad Bek påpeger fx, at (jeg citerer): “80.000 svenskere kommer således hvert år til Norge som løsarbejderede som følge af presset på svenske ydelser.”  Og lønniveauet for ufaglærte er ligeledes faldet markant i Tyskland. Ikke mindst det seneste årti.

Kaare Dybvad Bek undrer sig da også over, at selv om man fx kan iagttage - “at mange svenske lokalsamfund falder fra hinanden, står ligesindede på denne side af  Øresund klar med samme plan”. Men som forfatteren udtrykker det: “Enten har man ikke forstået, hvad en indvandring i svensk størrelsesorden vil betyde for Danmark, eller også har man simpelt hen besluttet sig for, at   de multikulturelle idealer er mere værd end de ufaglærtes arbejdsvilkår”…(…)…”

Overakademisering

Forfatteren gør op med de lærdes vildfarelse om, at akademikere er gode for økonomien, fordi virkeligheden viser - at foruroligende mange ikke kan få arbejde.  Uddannelsessystemet er blevet en omvendt Robin Hood. Men ikke desto mindre fortsætter den massive tilstrømning til universiteterne.

Og det er ikke omkostningsfrit.   Betydelige økonomiske midler er over et årti flyttet fra folkeskolen til universiteterne.  De lærde opfinder så flere og flere stillinger i det offentlige til den akademiske overskudsproduktion - og det har en gøgeungeeffekt.  Ledelseslagene vokser og kommunikationsmedarbejdere strømmer ind på bekostning af faglærte og professionsuddannede. 

Centralisering 

De lærdes tro på en ubetinget centralisering i det offentlige pilles fra hinanden og er eksemplificeret v/Skattevæsenet, Politiet og Kommunalreformen. Kaare Dybvad Bek giver da også nogle af de lærde (fremtidsforskere, finansministeriets embedsmænd, integrationseksperter og samfundsvidenskabsmænd) en velfortjent (og sønderlemmende) kritik. Bogen afsluttes med en række konkrete forslag til, hvordan de lærdes tyranni rulles tilbage. De lærdes tyranni er meget velskrevet, veldokumenteret og absolut anbefalelsesværdig. 

Ole K. Ersgaard

Erhvervsøkonom MDM, PD

2019-11.18

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Karsten Lagermann
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Utroligt god bog

af Maaleren | 29/10/2019

En super god bog, der hjælper med at skabe mere ro, og børn falder nemmere i søvn.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Karsten Lagermann
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fantastisk

af Bogormen19 | 28/10/2019

Denne bog er intet mindre end fantastisk. Efter vi begyndte at læse den, er der kommet mere ro ved sengetid, og min datter sover bedre og roligere hver nat.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Sider

Varen blev lagt i din kurv