Anmeldelser

af Tue Omø
280,13 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

Nervepirrende fra start til slut

af OutlandEli | 17/04/2018

Jeg vil komme med min mening om denne spændende overskridende sci-fi, gyser, horror og et fluepapir uden lige. Jeg må lige indrømme først at jeg forsøgte at læse den i bogform, men den var tung både formatet og overblikket, men så kom e-bogen. Det var redningen, for denne roman skal nydes lidt ad gangen lige som et glas cognac. Smag godt på den og gå så videre.

Der er mange personer med, men man finder hurtigt ud af hvem er hovedpersonerne, som også bliver ens favoritter, for man vil holde af dem, græde, glæde sig, grine og skælde ud sammen med dem. Mine foretrukne scener er tog og helikopter kapitlerne , for når man kommer dertil er det hele værd. Snyd dig ikke for den oplevelse. 

Hvis jeg skal pege noget mindre godt ud er nok de mange alternativer pr. person, men bare man følger godt med, eller lige får læst det igen. Der er også nogen steder hvor man ikke lige ved om man er i nu- eller datid eller cyberspace, men det gør ikke så meget for handlingen og spændingen følger hele bogen igennem.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Dortea Uggerhøj
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

ANMELDELSE

af Gitte Johansen | 16/04/2018

ANMELDELSE

Med ”14 dage på Caminoen” kommer man med på en spændende vandring. Turen er så malerisk beskrevet, at det er som at gå ved siden af Dortea, med rygsækken på og vandrestavene i hånden. Man mærker stenene under støvlerne, alle vablerne, smerterne i kroppen og det skiftende vejr. Men man ser også de smukke landskaber og de hyggelige små landsbyer, og man får lugten af hønselort fra kyllingefarmene og duften af eucalyptustræerne med. Man møder en masse forskellige mennesker og oplever samvær, nærvær og får bidder af deres livshistorier. Jeg har, som korrekturlæser på ”14 dage på Caminoen” næsten følt at jeg har gået turen selv, en dejlig men også udfordrende tur, og jeg glæder mig til at læse bogen igen og igen og….. ”Buen Camino” Gitte Johansen

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Ole Tornbjerg
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fantastisk bog

af Gerda Bruhn | 06/04/2018

En af de bedste bøger, jeg nogensinde har læst. Den berøvede mig nattesøvnen og fik mig til at græde et par gange undervejs.  Det er en velskrevet og meget, meget barsk roman, der er inspireret af virkelige hændelser i 1960’erne på drengehjemmet Godhavn ved Tisvildeleje i Nordsjælland. Jeg har tidligere læst Godhavnsrapporten af Maria Rytter, et grundigt interview- og arkivstudium af forholdene på Godhavn, og ved derfra, at romanen ikke overdriver. Trettenårige Kalle Skjold pjækker fra skole for at tjene penge på slagteriet og for at bygge huler ude i lergraven sammen med vennerne. En forårsdag sker der noget, der forandrer hans liv for altid. Han bliver passet op af to mænd på gaden, de kommer fra børneværnet og tager ham med til drengehjemmet Godhavn. Uden yderligere forklaring. På Godhavn befinder Kalle sig pludselig i en barsk og lukket verden. Drengehjemmet styres med rå vold og rigide regler af den dæmoniske og karismatiske forstander Christian Bang, og mellem de halvtreds drenge, der er stuvet sammen på meget lidt plads, hersker et brutalt hierarki. Hver dag bliver en kamp for overlevelse, og det eneste, Kalle tænker på, er at komme væk og hjem til sin mor. Men prisen for at træde ved siden af er høj. Det er uhyggeligt, at der fra 1950 til 1975 var børn, der under statens varetægt dagligt blev udsat for fysisk og psykisk mishandling. De drenge, der var der dengang, har siden bedt om en undskyldning fra staten, fordi det ville give dem en form for oprejsning, en indrømmelse af, at der blev begået fejl. Denne undskyldning er desværre blevet dem nægtet.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Peer Kaae
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

Sensationsjournalistik

af Gerda Bruhn | 05/04/2018

En meget usmagelig omgang sensationsjournalistik, som jeg ikke kan se meningen med. Bortset fra nogle oplysninger om Basses far, som egentlig er ret ligegyldige, er der ikke noget nyt i den. Og hvis han virkelig, som han påstår, har brugt to år til research, må han være et meget langsomt arbejdende menneske med noget meget korte arbejdsdage, da størsteparten af det er noget, som andre kunne finde frem til i løbet af et par dage ved at læse på nettet og i gamle avisarkiver

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Jo Nesbø
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Spændende

af quoteme | 29/03/2018

Rigtig spændende kombination af Shakespeare og Nesbø. Vanskelig at lægge fra sig igen når først man er begyndt at læse den. Kan varmt anbefales.

Mvh Jan

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Jenny Sarah Haq
349,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Kvindeundertrykket?

af Eva Rosenius Pedersen | 12/03/2018

Bogen beskriver bl.a. en kvindes liv i to meget  forskellige ægteskaber - et dansk og et muslimsk.

I hvilket ægteskab var kvinden mest undertrykt? 

Dette er en personlig, ægte og nærværende beretning om en kvindes rejse i livet, om udfordringen som kvinde i en fremmed kultur. En nybygger i et fremmed land, og også et opgør med vestlige traditioner, familiemønstre.

Et møde med mennesker, omsorg og respekt.

 

Læs bogen og få en anden synsvinkel på mennesker fra et muslimsk land.

 

 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Tobias Bukkehave
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Spændende eventyr

af Muurmann | 05/03/2018

Medrivende fra start til slut. Super spændende univers og fortælling

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Amér Majid
46,41 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 4 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

God indtaling

af Salamander | 16/02/2018

Isam B har en god og behagelig stemme

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Amér Majid
46,41 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 4 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

God indtaling

af Salamander | 16/02/2018

Isam B har en god og behagelig stemme

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Synne Kristine Eriksen
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fantastisk fantasyeventyr for alle

af Natalie | 30/01/2018

*Anmeldereksemplar Beskytteren er en umådelig velskrevet bog med komplekse karakterer og et storslået univers. Man bliver straks tryllebundet af handlingen og nysgerrig på de mystiske væsner, der lever i Skovens indre. Anbefales helt klart til enhver, der elsker fantasy-genrens fantastiske fortællinger og er på udgik efter eventyr.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Sider

Varen blev lagt i din kurv