Anmeldelser

af Line Sølvhøj Johansson
199,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

En rigtig dramatisk kærlighedshistorie!

af Tanja B | 29/08/2019

Lines smukke sprog gør bogen endnu mere levende, når hovedpersonen Julie beskriver sin forelskelse. Luc er den perfekte kæreste, Julie kunne ikke drømme om en bedre mand end ham! Alle os som har oplevet af falde pladask for en ny kæreste, kan nikke genkendende til Julies tanker og drømme med en smil på læberne. Men det viser sig, at Luc måske alligevel ikke er helt, som Julie tror. Eller er det Julie som har misforstået ham? Det bliver sværere og sværere for hende at finde ud af, hvad hun synes er rigtigt eller forkert. Men hvordan kan noget, Luc gør, være forkert, når hun elsker ham mere end noget andet i verden?

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af T.R. Bisgaard
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Gave til mit barnebarn

af Lene Sand | 17/08/2019

Mit barnebarn er 10 år og elsker vikinger og fortæællinger om thor. Jeg har givet denne bog i gave og min datter fortæller at han synes den er spændende selv at læse. Jeg bladrede den selv igennem og synes den er fin

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Rie Skovgaard
245,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Barnebarn elsker bogen

af Lene Sand | 17/08/2019

Min datter gav mig bogen fordi mit barnebarn elsker når jeg fortæller historier. Nu laver vi historier sammen og hun elsker det. Hun er 7 år. Ida giver også stjerner og hun giver den 9 1/2, den sidste halve mangler fordi hendes mor har givet bogen væk så de ikke selv har den.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Michael Rohde
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

Elendig

af Drømmetyderen | 16/08/2019

Elendig bog. Dårlig skrevet og banal.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Eva Botofte
229,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Seje noveller

af Lisa Baldursdottir | 24/07/2019

Supergode noveller om mennesker, der farer vild. Anbefales!!

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Jørgen Leth
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Skønne digte

af Lisa Baldursdottir | 24/07/2019

Virkelig en læseoplevelse af de sjældne

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Jørgen Leth
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Skønne digte

af Lisa Baldursdottir | 24/07/2019

Virkelig en læseoplevelse af de sjældne

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Mai-Lis Hellenius
20,00 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

På med læsebrillerne

af Mikkel Jensen | 21/07/2019

Skrifttypen er mærkværdigt lille. Jeg kan næsten ikke læse ingrediens-listen på alle opskrifterne. Til gengæld er resten af siden ikke brugt. HVorfor i al verden vælger man dog så underligt et layout, -ikke underligt at bogen nu koster sølle 20kr.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Mai-Lis Hellenius
20,00 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

På med læsebrillerne

af Mikkel Jensen | 21/07/2019

Skrifttypen er mærkværdigt lille. Jeg kan næsten ikke læse ingrediens-listen på alle opskrifterne. Til gengæld er resten af siden ikke brugt. HVorfor i al verden vælger man dog så underligt et layout, -ikke underligt at bogen nu koster sølle 20kr.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Pernille Frandsen
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 4 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

en bog mange bør læse

af søren christiansen | 20/07/2019

En god bog der handler om virkeligheden for mange mennesker,der er detsværre nok ikke mange der kender til hvordan andres liv kan være uden at man kan se det på dem.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Sider

Varen blev lagt i din kurv