Anmeldelser

af Merete van den Berg
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 4 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

For både store og små

af Anita Broberg-Jepsen | 22/05/2019

Min datter på 8 læser med stor nysgerrighed om alle de fantastiske foregangskvinder der lever - eller har levet - i Danmark. Hun bliver nysgerrig på mere viden, og søger selv videre på nettet.  Bogen ligger altid fremme i vores stue, og de der kommer på besøg tager den ofte og læser i den. De små korte og velskrevne fortællinger om kvinderne siger så meget og er letfordøjelige.  Den vil, i fremtiden, være min foretrukne gave til konfirmanden og andre unge piger.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Merete van den Berg
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 4 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

For både store og små

af Anita Broberg-Jepsen | 22/05/2019

Min datter på 8 læser med stor nysgerrighed om alle de fantastiske foregangskvinder der lever - eller har levet - i Danmark. Hun bliver nysgerrig på mere viden, og søger selv videre på nettet.  Bogen ligger altid fremme i vores stue, og de der kommer på besøg tager den ofte og læser i den. De små korte og velskrevne fortællinger om kvinderne siger så meget og er letfordøjelige.  Den vil, i fremtiden, være min foretrukne gave til konfirmanden og andre unge piger.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Merete van den Berg
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 4 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Imponerende

af Tove Charlotte | 22/05/2019

Fantastisk velskrevet bog. Selvom de enkelte personligheder kun er ganske kort beskrevet, oplever jeg alligevel at få en klar fornemmelse af disse personer. Flot gået. 

Glimrende bog til inspiration for de kommende unge kvinder.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Merete van den Berg
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 4 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Inspiration

af Birgitte Busk | 21/05/2019

Denne bog inspirerer din teenage pige til at springe ud i livet og tro på at hun kan. Masser af kvinder har udrettet store ting - det handler om vilje.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Rene Sønderbæk
84,38 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Anbefales varmt

af Jørgensen | 20/05/2019

En virkelig god bog der er flot skrevet og med  ny viden indenfor spiritualitet og natur. Læs den!

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Pernille Frandsen
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 4 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

ECT-skader - et vigtigt dokument

af Anette Ulstrup | 17/05/2019

Det er bitre erfaringer, Pernille har med sig i rygsækken. Men Pernille er ikke bitter, hun er et positivt menneske, det er en dejlig bog, Pernille har skrevet. Bogen handler om Pernilles erfaring med senfølger efter overgreb, retraumatisering, angst, depression, elektrochok og den hjerneskade, som hun fik af den behandling, der egentlig skulle have hjulpet hende. Bogen er vedkommende for alle, og det er den, fordi den ikke bare handler om elektrochok, den handler om den fornægtelse, som stort set alle patienter møder i sundhedsvæsenet, når de har fået skader af behandling, uanset om det drejer sig om elektrochok, medicin eller hvilken som helst behandling. Den handler også om et liv med markante hukommelsesproblemer og koncentrationsbesvær, problemer, som mange danskere i en eller anden grad kan nikke genkendende til. ”Meget svære kognitive forstyrrelser i form af hukommelsesproblemer, opmærksomhedsproblemer, koncentrationsbesvær, indlæringsproblemer, ukonstruktiv, langsom tænkning, er ubeslutsom med dårlig dømmekraft, har manglende overblik og nedsat evne til planlægning.” Det var vurderingen af Pernilles stærkt indskrænkede mentale funktionsevne efter elektrochok. Pernille har i hjemmet fået – og får stadig - hjælp af en ergoterapeut til at fungere i en almindelig hverdag både følelsesmæssigt og fysiske.  Ikke for at servicere familien som består af en mand og en datter, Pernille måtte simpelthen have hjælp til sin egen opretholdelse. På grund af ECT skader mistede Pernille sig selv og sin historie, men Pernille rummer en indre kraft, som bragte hende tilbage til livet og en hverdag, som er tålelig, selvom hun ikke har fået ret meget af sin historie med. Hun kan f.eks. stadig ikke huske fødslen af sin datter. Pernille har fået god hjælp af sin familie, især sin mand, hvis tilstedeværelse også har gjort denne bog mulig, da han i en eller anden grad fungerer som Pernilles hukommelse. Der har i mange år været debat om og kritik af psykiatrien, en yderst relevant debat. Pernilles bog er et vigtigt dokument i debatten om ECT og psykiatrien. Den er også et vigtigt dokument i debatten om behandlingsskader generelt. ”Det er ikke behandlingen, det er grundsygdommen, der er årsag til patientens symptomer”, denne – ofte fejlagtige vurdering - hører vi alt for ofte fra læger og psykiatere i relation til behandlingsskader, uanset om det drejer sig om ECT skader eller lægemiddelskader. Denne fatale fejlvurdering er årsag til store lidelser, unødvendige lidelser, og lidelser som jeg har været vidne til i min egenskab af formand for en patientforening, der er uafhængig af økonomiske og industrielle grænser. Hvis man vil foretage en nøjagtig vurdering af, om det er grundsygdommen eller behandlingen, der er årsag til patientens symptomer, så kræver det – udover at man har kendskab til sygdommen – at man følger patienten i lang tid og gennem flere og lange samtaler lytter til patienten. Det kræver desuden en omfattende analyse af bl.a. de tidsmæssige sammenhænge. Jeg har fulgt Pernilles sag nøje gennem flere år, der er ingen tvivl om, at Pernille har fået en hjerneskade forårsaget af ECT. Bogen er et vigtigt dokument i debatten om skader af ECT. Jeg har gennem 12 år fulgt et stort antal patienter med behandlingsskader. Derfor påstår jeg i dag, at der desværre er mange behandlingsskader, der afvises af læger og de afvises fejlagtigt i klage- og erstatningssystemet.  Bogen er et uhyre vigtigt dokument, som alle burde læse, ikke mindst læger og politikere. Alle almindelige mennesker vil kunne læse bogen, som er skrevet i et forståeligt hverdagssprog. Bogens force er helt sikkert den positive atmosfære, man får med sig via Pernilles optimistiske livssyn. Selvom omdrejningspunktet er nok så dystert, så formår Pernille at holde begge ben på jorden, sætte lidelsen i baggrunden og gøre overvejelser over, hvordan et så alvorligt budskab kan komme ud over rampen, uden at det bliver en skræmmekampagne. Pernille havnede i et stormvejr og havde svært ved at vinde fodfæste. Hun har nu leveret en bog, der giver andre håb, forståelse, genkendelse og tilknytning, noget at holde fast i – et anker – i det stormvejr, som patienter ofte smides ud i. Tak Pernille! Bogen er først og fremmest et vigtigt dokument i debatten om patientsikkerheden.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Mathilde Grafström
1.139,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fortjener en plads i ethvert hjem

af Nicolep | 07/05/2019

Mathilde Grafstöms kunstværk er det mest medmenneskelige og har kæmpe menneskelig værdi - det vi alle har brug for: Kunsten, som hun udtrykker, viser os alle, hvordan vi ikke bør skamme os over at være som vi er. At vi er smukke, unikke helt uden at skulle gøre noget for at retfærdiggøre vores værdi som mennesker. Der er i 2019 en tendens til at skulle leve op til urealistiske idealer og mange glemmer nok - eller mestrer simpelthen ikke at forholde sig kritisk til os selv, til omverdenen og de sociale medier. Vi sluger det råt. Det gør hun op med ved at vise os disse flotte, naturlige billeder af over 60 udvalgte modeller, som selv har- og måske stadig kæmper en indre kamp om at acceptere sit eget spejlbillede. Men når vi får lov at se disse billeder, læse den ærlige historie (som udgør halvdelen af det kraftige indtryk), kan det absolut give os en bedre forståelse af, hvad der i virkeligheden har berettigelse til at blive kaldt for smukt. Hun rykker helt klart ved et perspektivskifte, noget vi alle har behov for at blive konfronteret med.Jeg håber folk vil bruge de penge, den koster. For selvværd og selvtillid kan ikke købes for penge, men dét hun gør her, kan være med til at ændre det negative selvbillede mange af os har - og derfor bør denne form for kunst støttes. Jeg mener derfor, at den er alle pengene værd.

- Nicole

 

 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Birgitte Amalie Thorn,...
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 5 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.60]

Maren Uthaug møder Bridget Jones

af khansen | 30/04/2019

'Langt fra leverpostej' er en chick-lit med kant: Når den er bedst, genkalder man sig den tørre humor fra Maren Uthaugs stribe 'Ting jeg gjorde'. Når den er lidt mere - nå, ja: leverpostej - ja, så er vi ovre i retning af noget kærlighedshungrende-og-kikset Bridget Jones, men det er såmænd også ok.

Romanens klare styrker er et veloplagt sprog og en håndfuld fine refleksioner over den tid, vi lever i. Vi lever og føler med vores hovedperson, som allerede i udgangspunktet er værd at holde med, og som heldigvis også udvikler sig undervejs. 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Birgitte Amalie Thorn,...
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 5 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.60]

Maren Uthaug møder Bridget Jones

af khansen | 30/04/2019

'Langt fra leverpostej' er en chick-lit med kant: Når den er bedst, genkalder man sig den tørre humor fra Maren Uthaugs stribe 'Ting jeg gjorde'. Når den er lidt mere - nå, ja: leverpostej - ja, så er vi ovre i retning af noget kærlighedshungrende-og-kikset Bridget Jones, men det er såmænd også ok.

Romanens klare styrker er et veloplagt sprog og en håndfuld fine refleksioner over den tid, vi lever i. Vi lever og føler med vores hovedperson, som allerede i udgangspunktet er værd at holde med, og som heldigvis også udvikler sig undervejs. 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Birgitte Amalie Thorn,...
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 5 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.60]

Rigtig god og super sjov læsning

af lonnielaursen | 29/04/2019

Savnede du også en ny dansk-skrevet chik lit roman, efter Nynnes Dagbog - her er den!

Du kommer tæt på, hvordan det er at være single-pige i dagens Danmark, og hvilke udfordringer det giver, at blive mødt med samfundets krav om Villa, Volvo og Vovse.

Ud over det klassiske chik lit, går bogen også lidt dybere ind i forskellige tematikker, bl.a. om netop det at være single (ufrivilligt, eller selvvalgt), retten til at prioritere sig selv, samfundets krav, og meget andet.

Som single kan du relatere meget til dig selv, og hvis du er i et parforhold, får du lov til at snuse til hvordan "de der singler" lever deres liv - både så du "smager" lidt på single-llivet, men måske også samtidig, bliver lidt mere glad for dit eget "leverpostejs-liv":)

Det er bogen til din ferie-læsning, eller bare næste weekend hjemme på sofaen.

Rigtig god læsning.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Sider

Varen blev lagt i din kurv