Anmeldelser

af Soulaima Gourani
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fantastisk og til at forstå

af Henrijette Breinholm | 03/10/2019

Elsker denne bog. Den har endnu ikke nået i reolen da jeg næsten dagligt lige skal læse noget fra den igen. Den er skrevet i et jordnært sprog så alle kan forstå hvad Soulaima vil dele. Ingen snopperi, denne bog er skrevet med kærlighed. Det er bare med at komme igang med at tage ansvar for og  designe sin egen fremtid.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Silas Holst
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Hold nu op for en god og rørende bog.

af Fru Gerner | 24/09/2019

Hold nu op for en god og rørende bog. Tårerne har trængt sig på mere end én gang.

Bogen handler om de tanker der ligger bag det at skulle skabe en regnbuefamilie med en konstellation med to fædre og én mor. Omkring livet og hverdagen som regnbuefamilie - og omkring det, når der opstår en lille revne i regnbuen, der heldigvis heler sig selv på den mest fantastiske måde.

Bogen afsluttes med samtaler med fantastiske mænd og kvinder, der også har andre familiekonstellationer inde på livet end Far-Mor-Barn.

Gør dig selv en tjeneste og læs bogen - ikke kun hvis du selv går med tanken om at skabe en regnbuefamilie, men også for måske bedre at kunne forstå, at en regnbuefamilie blot er en familie med forældre, der elsker deres barn/børn ganske som andre “almindelige” familier.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Erick Thürmer
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Interessant !

af Johnna H | 23/09/2019

Interessant læsning - Kan anbefales. 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Erick Thürmer
125,16 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Interessant !

af Johnna H | 23/09/2019

Kan anbefales !!!

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Marianne Gyllensten Jahn
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Læst og anmeldt af: Per Thykjær Jensen

af Ulla Sønderup-Andersen | 13/09/2019

Anmeldelse: Fortællinger omkring et bjerg

Forfatter: Marianne Gyllensten Jahn (f. 1962)

Læst og anmeldt af: Per Thykjær Jensen Dato: 2. september 2019

Marianne Gyllensten Jahn har skrevet en skøn børnebog; men det er en af den slags børnebøger, der også har et budskab til voksne. Derfor er den værd at læse for børn i alle aldre. Fortællingerne foregår i et eventyrrige, hvor magi, drømme og fabelvæsner sætter rammen for en række fortællinger med et klart budskab om at man godt kan udvikle sig, selv om livet giver udfordringer.

Fortællingens protagonist er alfen Alf. Han er ikke som andre alfer. Han kan nemlig ikke flyve. Derfor bliver han mobbet af de andre alfebørn. Til gengæld kan han noget ingen andre kan. Han kan tale med dyrene.

Men Alf er ked af det her med, at han ikke kan flyve. Han prøver at kravle op i en solsikke - og springe ud. Det mislykkes - og så går Alf til bjerget - og finder vej gennem det. Han går gennem en skakt, og gennem en slags tunnel. På et tidspunkt møder han nissen Nis og de gamle nisser.

Sammen med nisserne går han ind i dragens grotte, hvor der ligger et skræmmende skelet af en drage. De finder en bog, med ordene: Når den gående alf ser, at han er en nisse, da vil han flyve som alfer. Alf afviser ordene, han synes det er noget vrøvl.

Sådan begynder fortællingerne om det underlige Alfebarn og hans mange eventyr på bjerget.

Fortællinger har et fælles motiv. De handler om selvindsigt. Moralen er, at man godt kan noget, selv om man ikke er som alle andre. Måske er det netop den som er udfordret, der kan udfolde det største potentiale.

Bogens magiske univers er arketypisk. Gennem arbejde med drømme, selvindsigt og magi udfoldes alfer, nisser og fabelvæsners indre værdier.

Kommer Alf til at flyve? Og er drager farlige, hvis man vækker dem til live igen? Det vil jeg ikke afsløre her. Læs bogen - på overfladen er det et eventyr; men på dybere planer fornemmer man en visdomstradition, hvor symboler forvandles fra spire til blomst i fantasiens smeltedigel.

Bogen er smukt illustreret med en række akvareller af illustrator Helle Pedersen.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Erick Thürmer
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Til stor inspiration

af Blicholst | 07/09/2019

Til Stor Inspiration - tak for det. 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Erick Thürmer
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

must read..

af a.hansen | 04/09/2019

bogen er blevet kaldt "Management med mavefornemmelse" - giver fuldstændig ret. kan virkelig andefales

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Astrid Lindgren
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

En klassiker

af Lene Sand | 01/09/2019

Jeg synes det er en must-read. Så mange glade opfordringer og fint sprog. Astrid Lindgrens bøger kan jeg huske fra min egen barndom. 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Malin Lindeblad Kadijevic
149,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

God forberedelse

af Lene Sand | 01/09/2019

Vi skal hele familien afsted til USA til foråret. Ikke lige New York. Jeg har læst bogen med mit barnebarn, da vi tidligere har læst den om Dragør. Det er en fin bog der er god til dialogisk læsning og til at få gang i nogle gode snakke så vi begge kan glæde os. Jeg kan anbefale bogen, som absolut kan tåle at blive læst flere gange. 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Malin Lindeblad Kadijevic
149,00 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

En god historie med fine illustrationer!

af Tanja B | 29/08/2019

De to børn i historien tager på eventyr alene - det er vildt spændende at fortælle den historie til sine børn.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Sider

Varen blev lagt i din kurv