Anmeldelser

af John Søndergaard Andersen
299,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 11 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.45]

"To Års Karantæne" afJohn

af Egh | 14/10/2019

"To Års Karantæne" afJohn Søndergaard Andersen er en fremragende bog. Historien foregår i Grønland i 70'erne og handler om hvordan en ung mand formår at bibeholde egne værdier trods barske oplevelser i et råt og nådesløst miljø.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Soulaima Gourani
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Velskrevet og nødvendig læsning!

af Nadja Maria Bieler | 11/10/2019

Soulaima har begået en bod som enhver bør læse. Vedkommende, velskrevet og pakket med informationer, trendspotting og alle de trends vi uundgåeligt kommer til at møde i vores fremtid.  Hvordan designer man sin egen fremtid, hvis ikke man kender fremtiden? Det gør Soulaima, og jeg er blæst bagover, fuld af ny viden, spændende vinkler og er både motiveret og inspireret til at gå videre i livet med nye mål, nye øjne og på alle måder fuld af lyst til fremtiden og dens mange finurligheder!  Bliv klar til en ny verden? Gør dig selv en kæmpe tjeneste - Læs Soulaimas bog!

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Sophie Souid
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Hæsblæsende Juleeventyr

af Den Store Bogorm | 08/10/2019

Skøn, sjov og virkelig spændende julehistorie for store og små. (Og fedt med et nyt take på julemanden!) Vi er store fans af Alf og Bjørn herhjemme :)

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Soulaima Gourani
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Fantastisk og til at forstå

af Henrijette Breinholm | 03/10/2019

Elsker denne bog. Den har endnu ikke nået i reolen da jeg næsten dagligt lige skal læse noget fra den igen. Den er skrevet i et jordnært sprog så alle kan forstå hvad Soulaima vil dele. Ingen snopperi, denne bog er skrevet med kærlighed. Det er bare med at komme igang med at tage ansvar for og  designe sin egen fremtid.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Silas Holst
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Hold nu op for en god og rørende bog.

af Fru Gerner | 24/09/2019

Hold nu op for en god og rørende bog. Tårerne har trængt sig på mere end én gang.

Bogen handler om de tanker der ligger bag det at skulle skabe en regnbuefamilie med en konstellation med to fædre og én mor. Omkring livet og hverdagen som regnbuefamilie - og omkring det, når der opstår en lille revne i regnbuen, der heldigvis heler sig selv på den mest fantastiske måde.

Bogen afsluttes med samtaler med fantastiske mænd og kvinder, der også har andre familiekonstellationer inde på livet end Far-Mor-Barn.

Gør dig selv en tjeneste og læs bogen - ikke kun hvis du selv går med tanken om at skabe en regnbuefamilie, men også for måske bedre at kunne forstå, at en regnbuefamilie blot er en familie med forældre, der elsker deres barn/børn ganske som andre “almindelige” familier.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Erick Thürmer
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Interessant !

af Johnna H | 23/09/2019

Interessant læsning - Kan anbefales. 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Erick Thürmer
125,16 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Interessant !

af Johnna H | 23/09/2019

Kan anbefales !!!

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Erick Thürmer
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Til stor inspiration

af Blicholst | 07/09/2019

Til Stor Inspiration - tak for det. 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Erick Thürmer
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

must read..

af a.hansen | 04/09/2019

bogen er blevet kaldt "Management med mavefornemmelse" - giver fuldstændig ret. kan virkelig andefales

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Astrid Lindgren
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

En klassiker

af Lene Sand | 01/09/2019

Jeg synes det er en must-read. Så mange glade opfordringer og fint sprog. Astrid Lindgrens bøger kan jeg huske fra min egen barndom. 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Sider

Varen blev lagt i din kurv