Anmeldelser

af Josephine Helle
199,00 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Digt samling af ny ung pige på 24 år

af josama | 23/01/2019

Med bedstefar i hånden af Josephine Helle, er super godt skrevet, hendes digte er meget dybe og hendes gode digte afspejler alle utallige følelser og tanker, man som depressiv har, Josephine hensigt er at skabe større forståelse og fokus på dette store tabu emne og give de pårørende indblik i den depressives hoved.

hun fortjener 5 stjerne for sit mod til at udstille sig selv i så en ung alder.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Georgia Blane Brask
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Et must-read hvis man kender een med skizofreni

af Ericanozawa | 10/01/2019

Denne bog gav mig et utroligt godt indblik i, hvordan et menneske med skizofreni reelt påvirkes i hverdagen. Jeg kender Georgia personligt, og troede (indtil jeg læste bogen), at jeg havde et rimeligt godt indtryk af, hvordan skizofrenien påvirkede hende. Jeg blev overrasket da jeg læste bogen! Det viste sig, at mange af de hverdagsting jeg let får overstået, såsom at gå ind i en butik og købe noget, kunne være en større udfordring for Georgia. Det var dejligt at få bedre indblik i, hvordan hun tænker i sådan nogle situationer, og hvordan hun oplever verden generelt. Og så er det self. også vigtigt for mig at kende til hendes grænser. Underholdende og humoristisk skrevet. Kan varmt anbefales. Du får underholdning og en viden som er god at have, skulle du møde en person som har skizofreni :) 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Godt spil

af Valdemar Holm | 07/01/2019

Virklig godt og sjovt spil.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Douglas Murray
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Fremragende...

af Ole K. Ersgaard | 31/12/2018

Der er givetvis ganske mange politikere, og andre, der har været med til at fremme immigrationen til Europa de sidste 45 år, der ville ønske - at denne bog aldrig var blevet udgivet. Hvorfor?

De har svigtet Europa.

Den politiske klasse m.fl. i Europa har nemlig intet lært af historien. Europa har jo to gange tidligere slået en muslimsk invasion tilbage på sit kontinent. Men denne gang ser invasionen ud til at lykkes. For europæerne hjælper nemlig selv godt til i processen og betaler endda enorme summer til de indtrængende for at fremme islamiseringen af Europa.

År: 732 Slaget v/Tours forhindrede udbredelsen af islam i Europa.

År: 1683 Det Osmaniske Rige forsøgte at underlægge sig Europa. Men det forhindrede et samarbejde mellem europæiske hære.

År: 1974 og fremefter ”Den tidligere algeriske præsident Houaro Boumedienne sagde i FN`s generalforsamling: ”En dag vil millioner af mænd forlade denne planets sydlige halvkugle for at trænge ind i den nordlige. Men ikke som venner. For de vil trænge ind for at erobre, og de vil erobre ved at befolke den med deres børn. Sejr vil komme til os fra vore kvinders livmodere.” (citat fra bogen)

Såkaldte gæstearbejdere var allerede begyndt at ankomme i stort antal få år efter afslutningen på 2. Verdenskrig. Men dem forventede de politiske ledere ville rejse hjem på et tidspunkt, når der ikke længere var brug for deres arbejdskraft. Men de blev her. Og ydermere hentede de deres familier til Europa i stort antal. Mange fik aldrig fodfæste på arbejdsmarkedet og blev en økonomisk belastning.

Meningsmålinger om masseimmigrationen har gennem en længere årrække vist en tiltagende bekymring i den europæiske befolkning.

Et gennemgående modtræk fra en række europæiske lande (herunder Danmark) har bl.a. været, at myndighederne (og de politisk korrekte) samt store dele af medierne har gjort ganske meget for at skjule de åbenlyse negative konsekvenser.

Men det er blevet vanskeligere og vanskeligere selv om ganske mange har fået ødelagt deres karrierer v/at påpege dem.

I 1984 påpegede en skoleleder v/navn Ray Honeyford i Bradford det uhensigtsmæssige i de tiltagende parallelle liv i samfundet. Et stort antal elever i hans skole var børn af immigrationsforældre. Han nævnte i en artikel det uhensigtsmæssige i at muslimske fædre ikke tillod at deres døtre at deltage fx i danse undervisning og sport, og at de sendte deres børn til Pakistan og foretog andre kulturelle praksisser i undervisningsperioden, hvilket myndighederne var beviste om, men vendte det blinde øje til. Den muslimske borgmester i Bradford krævede og fik skolederen fyret med ”kulturchauvinisme som begrundelse. I 1993 blev chefredaktøren fyret for den svenske avis Expressen ved at skrive en artikel, på baggrund af en undersøgelse, som viste - at 67% af svenskerne ønskede, at migranterne skulle vende tilbage til deres oprindelseslande. Mon ikke andre chefredaktører forstod det vink og det kan måske forklare, hvorfor svenske medier har været ganske tilbageholdende med negative oplysninger specifikt om migranter?

I 2002 påpegede en venstreorienteret professor i Holland væksten i parallelsamfund. Og da han ovenikøbet stiftede sit eget parti, forsøgte hans modstandere at dæmonisere ham. ”De sagde, at han var racist. De sagde han var Hitler. Hans mere moderate modstandere sammenlignede ham kun med Mussolini”. (citat fra bogen) En uge før valget blev han skudt.

Fra 1997 til 2004 fejlvurderede immigrationsvenlige engelske politikere på 5 år antallet af ankomne til Storbritannien på næsten 1 million. I 2010 var den årlige tilstrømning blevet så voldsom, at den konservative engelske regering lovede ”straks opbremsning”. Fem år efter viste resultatet imidlertid en foruroligende stigning i antallet.

I Østrig forudses den demografiske udvikling at blive, at flertallet af personer under 15 år vil være muslimer omkring 2050.

2014+: Anmeldte voldtægter i Sverige: I 1975 blev der anmeldt 421 voldtægter. I 2014 var tallet 6.620. Det højeste antal pr. indbygger i noget land i verden efter Lesotho. Nytårsovergreb i Tyskland og overgreb v/musikfestivaller i Sverige blev forsøgt mørklagt af politiet og svenske medier, men blev afsløret af et antal web-magasiner og blogs´ arbejder. Så måtte medierne begynde at skrive lidt om det.

I 2015 åbnede den tyske kansler Europa for endnu flere, men også for de mange, der allerede var i Europa illegalt.

I 2016 blev der publiceret en undersøgelse, der talte sit tydelige sprog om den mislykkede integration: 90% af 17-18-årige gymnasieelver i de overvejende muslimske områder i Molenbeek og Schaerbeek tilkendegav, at kalde mennesker, der begår vold og terror for helte.

Hvad kan en regering gøre, når den først er blevet klar over, at dens politik har så voldsomme konsekvenser? Dette gives der også svar på i Europas undergang.

Det er en fremragende bog, der på det varmeste kan anbefales. Ikke mindst til den politiske klasse.

For hvad er det dog I har gjort? Det bliver uddybet på fornemste vis på de 378 sider selve bogen omfatter og understøttet af en omfattende dokumentation.

 

Ole K. Ersgaard,

Erhvervsøkonom MDM, PD

2018-1230

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Tonny Gulløv
279,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Så bliver det ikke bedre

af Hr. Jensen | 29/12/2018

Bastarden er en voldsom god bog, som er meget svær at slippe. Man nærmest flyver gennem Danmarkshistorien. Fantastisk underholdning.

Hr. Jensen

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Peter Hummelgaard Thomsen
99,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Ulighed er et valg

af John Stahlschmidt Møller | 28/12/2018

Velskrevet og tankevækkende bog skrevet af en intellektuel politiker, der dokumenterer sine politiske holdninger med såvel egne oplevelser og samfundsvidenskabelige analyser. Bogens hovedbudskab er, at uretfærdig ulighed er et politisk valg.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

.

af AstridKA | 27/12/2018

Jeg forvekslede det med et andet spil

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Else Cederborg
289,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.50]

Øjeblikke med Satan

af Laura T.P. | 17/12/2018

JOHN CHR. JØRGENSEN (citeret fra Gucca: <https://www.gucca.dk/oejeblikke-med-satan-bog-p351746 4/5> stjerner af John Chr. Jørgensen d. 06/07/2016 - 15:43 Diabolske variationer):

Da jeg så Else Cederborgs bog med Satan på forsiden, vidste jeg straks at baronesse Blixen ville dukke op et sted i den. Cederborg har beskæftiget sig professionelt med Blixen, og baronessen legede jo dristigt med Fanden. "Han er min satan" lød hendes frække anagram over Martin A. Hansen. Det kan godt være, at Cederborgs bog ikke er helt stueren, men det har været en ren fornøjelse at læse den. Hun har et sikkert greb om alle de diabolske variationer. Hun aktiverer en række litterære erindringer - også film ("Rosemary's Baby") - men gennem det hele har Cederborg sin egen tone, sit eget lette anslag, friskheden og farten fra eventyret og ugebladsnovellen, modsat Blixens gotiske labyrint, som Cederborg klogt afstår fra at genskabe. Der er satanisk godt humør over den bog. Der er både noget at tænke over og noget at grine af. Sikken masse morbide ideer samlet i ét bind! Det er læsestof, som man kan sidde og ryste i bukserne af i sommerhuset.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Else Cederborg
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Drengen, der skiftede job

af Laura T.P. | 17/12/2018

SAXO: "Bogen henvender sig til større børn, hvorfor den nok skulle kaldes ungdomsbog i stedet for børnebog som angivet på omslaget. Både sprogligt og indholdsmæssigt taler den til teenagere, der gør sig mange tanker om døden og livet derefter. Emnet beskrives humoristisk og med en morale: Find dig ikke i uretfærdighed, hverken i denne eller den anden verden. Bogens helt er Steffen på 8 år, der efter sin død tilbydes et job hos døden. Han kan dog slet ikke acceptere de vilkår, og da han tilbyder at forære de 66 års liv, han er blevet frataget, til en mere uheldigt stillet dreng, skifter han job fra stilling som dødsassistent til engel med udsigt til at blive ophøjet til ærkeengel. Han er dog fortsat den samme idealist og fortsætter med at protestere mod uretfærdighed, hvor han oplever den. Bogens illustrationer passer i stil fint til det uhøjtidelige og let læselige sprog, som forfatteren benytter sig af. "Drengen, der skiftede job" kan varmt anbefales til målgruppen 12 - 19 årige, der vil opleve og forstå underfundigheden"

æseløre

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Else Cederborg
149,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 3 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Drengen, der skiftede job

af Laura T.P. | 17/12/2018

SAXO: "Finurlig og eftertænksom historie om efterlivet. når livet på ganske uretfærdig vis slutter for tidligt. Underholdende læsning hvad enten man er ung eller gammel."

Ms. B

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Sider

Varen blev lagt i din kurv