Anmeldelser

af Mikael Rørth, Anne Met...
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Spændende bog og godt skrevet.

af BengtJ | 29/04/2019

Fik et godt indblik i kræftbehandling uden at det var svært at forstå. Meget brugbar når jeg skal tale om dette svære emne. Kan anbefales til alle som har kræft inde på live.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Birgitte Amalie Thorn,...
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 5 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.60]

Skøn og hylende morsom!! (0:

af Kristina_1980 | 28/04/2019

Sidder stadig med et smil på læben efter gennemlæsning af "Leverpostejen" (0: Sjov og klog - all in pink (0: Anbefaler klart! 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Birgitte Amalie Thorn,...
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 5 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.60]

Skøn og hylende morsom!! (0:

af Kristina_1980 | 28/04/2019

Sidder stadig med et smil på læben efter gennemlæsning af "Leverpostejen" (0: Sjov og klog - all in pink (0: Anbefaler klart! 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Restaurant Palægade
399,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Smukkeste kogebog

af Ane Henriksen | 27/04/2019

Helt fantastisk smuk bog om sild! Meget, meget lækre opskrifter, sjov læsning om sild og virkelig flotte fotografier. - og så pynter den gevaldigt på sofabordet :-) Uden tvivl den smukkeste kogebog jeg har set!

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Anne Sofie Kragh
154,69 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

Køb den ikke.

af lotjak@gmail.com | 26/04/2019

Køb ikke denne Ebog. Filformatet er idiotisk.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af John Wagner
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

Absolut anbefalelsesværdig

af Ole K. Ersgaard | 18/04/2019

Bogen er skrevet af journalisten og direktør for Samvirkende Købmænd John Wagner, der tidligere bl.a. har været generalsekretær for Det Konservative Folkeparti.

Bogen giver et godt indblik i de problemer som Danmark stod med, da Socialdemokratiets statsminister Anker Jørgensen gav op i 1982. Og som hans afløser på statsministerposten - Poul Schlüter fra Det Konservative Folkeparti - blev sat i spidsen for at løse. Og genopretningen lykkedes. Endda under særdeles vanskelige parlamentariske forhold.

På trods af eksperters forudsigelse om en kort levetid for den nye regering - blev virkeligheden en anden. For Poul Schlüters regerringsperiode kom til at vare 10 1/2 år. Da han fratrådte var det et optimistisk og stærkt forandret Danmark. Også Det Konservative Folkepartis op og nedture er ligeledes indgående beskrevet. Nedture forårsaget af fløjkrige i partiet, der er kendt helt op til i dag.

Men også den berygtede, og for Danmark belastende fodnotepolitik (udøvet af Socialdemokratiet, Det Radikale Venstre og SF, der kostede Danmark international anseelse og som var tæt på at koste landets NATO medlemskab), bliver beskrevet.

John Wagner har dygtigt beskrevet den politiske proces i lovgivningsarbejdet, og de problemer og spændinger, der var i regeringsperioden. Der er kommet mange af de kendte "Schlüter" ordspil med, men ærgerligt at et af de mest kendte er udeladt. Poul Schlüter blev jo en gang spurgt om, hvorvidt hans udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen kunne blive en kommende statsminister? Svaret var - "ja, det kan han givetvis, men bare ikke i Danmark"!

Det trækker dog ned med nogle slåfejl og ikke mindst unøjagtigheder i faktaafsnittet, hvor antal stemmer til Det Konservative Folkeparti (i 2011 og 2015) ikke er i overensstemmelse med oplysningerne i bogen "Folketinget efter valget i 2015".

Men John Wagner har en god pen, den gør læsningen interessant. Og den giver også en god indsigt i Poul Schlüters tid, opgaver og ansvar som statsminister. Der er også fundet plads til den tidligere statsministers refleksioner over tiden i Statsministeriet, og bl.a. hans vurdering af partiet i dag.

Bogen er absolut anbefalelsesværdig.

Ole K. Ersgaard

Erhvervsøkonom MDM, PD

2019-04-18

 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Mona Hawthorn Andersen
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

5 ud af 5 stjerner!

af Sofie Kristensen | 07/04/2019

Karakter: 5 ud af 5 stjerner

Det første der skal siges i denne anmeldelse er: Det er en fantastisk bog!

Man ved, at en bog er virkelig god, når man ikke er i stand til at lægge den fra sig, hvilket er tilfældet med denne bog. Den var en fornøjelse at læse.

Bogen overraskede igen og igen med spændende og veludførte plot-twists, som man ikke er i stand til at forudse. Bogen er udtryk for, at Mona har gennemtænkt hvert eneste ord. Det er rart, at den danske humor trænger igennem.

I denne bog er der tale om en uhyggeligt troværdig skildring af det syge sind.

Forfatteren viser stort overskud ved at have imponerende miljøbeskrivelser. Aalborg bliver beskrevet på en måde, der gør, at man føler sig bekendt med byen, selvom man ikke nødvendigvis i virkeligheden er. Der er ingen tvivl om, at Mona kender byen meget godt. Man kan se omgivelserne for sig og føler derved en endnu større følelse af uhygge, da det er så realistisk. Det er forfriskende med en spændende krimi sat til at foregå i en dansk by.

Denne bog rummer nogle svære temaer, som behandles med største takt. Der er en fremragende fremstilling af tabuer i samfundet. Temaerne omkring mobning, samlevervold, overlevelsesskyld og det syge sind fængslede mig især.

Hvis du er til grafiske beskrivelser og høj troværdig er denne bog lige noget for dig.

Målgruppen for denne bog er alle med interesse for det menneskelige sinds uhyggelige afkroge og tilhængere af krimi og gys. Såvel yngre som ældre kan læse denne bog. Selvom Amanda er en ung pige kan alle læsere relatere til hende. Alle i stand til at føle med hende og de andre karakterer. Mona formår at skildre aldersgruppen Amanda tilhører realistisk.

Ikke kun Amanda er skildret realistisk, det er samtlige personer i denne bog. Disse personer er mennesker man kunne møde hvor som helst i den virkelige verden. Forfatteren er i stand til at skabe en medfølelse med karaktererne. Personerne i bogen bidrager til hinanden. Især forstyrrede personer skildres suverænt.

Du spørger måske hvordan denne bog adskiller sig fra andre? Plot-twists er en del af mange bøger, men de er sjældent så veludførte, som de er i denne bog. Forfatteren har en særlig styrke i sin indsigt i menneskets sind, og hun er i stand til at skildre forstyrrede menneskers sindsbevægelse på formidabel vis. Man kan mærke, at bogen er inspireret af ægte historier, hvilket gør den endnu mere uhyggelig.

Jeg ser frem til at læse flere bøger af Mona! Gerne endnu en bog med Amanda, for at se hvordan hendes liv er blevet påvirket efter hendes oplevelser, og hvordan hun overkommer de udfordringer der må følge med. 

Anbefalingen til dig er – læs denne bog!

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Anders Bennekou, Anne ...
249,95 kr.
Udsolgt i webbutik
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

God bog

af karen73 | 05/04/2019

Jeg har haft meget glæde af at læse bogen og bruger den med jævne mellemrum som opslagsværk ifm. med mit arbejde i den grafiske branche

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Frank Jensen
279,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Officiel anmeldelse af Optur Down Under

af fan1803 | 23/03/2019

Der er en enkelt officiel anmeldelse af bogen, hvor den får fire stjerner (som her er markeret som fire hjerter) :

https://bogmarkedet.dk/artikel/en-dr%C3%B8m-en-rejse-og-en-personlig-udvikling-p%C3%A5-cykel 

 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Peter Rygas
106,88 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[2.50]

Din boganmelder

af peter rygas | 18/03/2019

 

Digte hvorfor ikke…

Var skeptisk i starten, da jeg ikke er den helt store til digte. Men blev overrasket jo længere, jeg kom ind i bogen. Den fangede mig, måske er det den måde Peter Rygas har bygget den op på. Den er læsevenlig og overskuelig. Det rimer der hvor det skal rime. ’Enderim’ Har læst flere af digtene nogle gange, hvor der kom forskellige konklusioner hver gang. Og hvert menneske tolker forskelligt, når der læses digte.

Du vil som læser, komme igennem følelserne. Jeg gjorde også mere eller mindre. Blev mindet om hverdagen hvis et familie medlem blev taget bort fra en. Det var især digtet ’Sov sødt’ der ramte plet. Peter Rygas fik ikke kun tårer frem, han formåede også at få glæde frem. Smil og til tider et grin. Blandt digtene er der nogle favoritter, vil dog ikke komme videre ind på hvilke. Vil ikke tage læse glæden fra andre. Det skal være op til den enkle at danne sig et indtryk af digt samlingen.

Opfatter lidt digtene som fra vugge til grav, da Peter Rygas kommer frem med interessante overskifter.

  • Hvad sker der efter døden?

  • Livets tråd

  • Kan jeg tilgive?

  • Hvor blev håbet af?

  • Børn, hvor er I?

  • Venner?

    Det er bare nogle af overskrifterne, hvor jeg synes vi bliver introduceret for livet. Hvor det hele giver mening, og hvor titlen på bogen rammer. Så Livet i digte er et godt valg.

    Peter Rygas kommer rundt i livet. Man kan stille sig selv det spørgsmål til livet. Hvad sker der? Hvem er vi? Nogle kan svare, andre kan ikke. Man kan kun gætte hvad sker nu…

    Kan klart anbefale andre at læse denne her digt samling. Forsiden siger sig selv synes den passer godt til indholdet. Den rummer alle livet glæder og sorg. Peter Rygas kan godt være stolt af hans digt samling, han får 4 af 5 stjerner fra mig.

    http://dinboganmelder.dk/peter-rygas-livet-i-digte/#comment-1292

Vil du anbefale til en ven?

Nej

Sider

Varen blev lagt i din kurv