Anmeldelser

af Birgitte Amalie Thorn,...
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 5 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.60]

Rigtig god og super sjov læsning

af lonnielaursen | 29/04/2019

Savnede du også en ny dansk-skrevet chik lit roman, efter Nynnes Dagbog - her er den!

Du kommer tæt på, hvordan det er at være single-pige i dagens Danmark, og hvilke udfordringer det giver, at blive mødt med samfundets krav om Villa, Volvo og Vovse.

Ud over det klassiske chik lit, går bogen også lidt dybere ind i forskellige tematikker, bl.a. om netop det at være single (ufrivilligt, eller selvvalgt), retten til at prioritere sig selv, samfundets krav, og meget andet.

Som single kan du relatere meget til dig selv, og hvis du er i et parforhold, får du lov til at snuse til hvordan "de der singler" lever deres liv - både så du "smager" lidt på single-llivet, men måske også samtidig, bliver lidt mere glad for dit eget "leverpostejs-liv":)

Det er bogen til din ferie-læsning, eller bare næste weekend hjemme på sofaen.

Rigtig god læsning.

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Mikael Rørth, Anne Met...
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Spændende bog og godt skrevet.

af BengtJ | 29/04/2019

Fik et godt indblik i kræftbehandling uden at det var svært at forstå. Meget brugbar når jeg skal tale om dette svære emne. Kan anbefales til alle som har kræft inde på live.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Birgitte Amalie Thorn,...
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 5 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.60]

Skøn og hylende morsom!! (0:

af Kristina_1980 | 28/04/2019

Sidder stadig med et smil på læben efter gennemlæsning af "Leverpostejen" (0: Sjov og klog - all in pink (0: Anbefaler klart! 

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af Birgitte Amalie Thorn,...
199,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 5 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.60]

Skøn og hylende morsom!! (0:

af Kristina_1980 | 28/04/2019

Sidder stadig med et smil på læben efter gennemlæsning af "Leverpostejen" (0: Sjov og klog - all in pink (0: Anbefaler klart! 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Restaurant Palægade
399,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

Smukkeste kogebog

af Ane Henriksen | 27/04/2019

Helt fantastisk smuk bog om sild! Meget, meget lækre opskrifter, sjov læsning om sild og virkelig flotte fotografier. - og så pynter den gevaldigt på sofabordet :-) Uden tvivl den smukkeste kogebog jeg har set!

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Anne Sofie Kragh
154,69 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[1.00]

Køb den ikke.

af lotjak@gmail.com | 26/04/2019

Køb ikke denne Ebog. Filformatet er idiotisk.

Vil du anbefale til en ven?

Nej

af John Wagner
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[3.00]

Absolut anbefalelsesværdig

af Ole K. Ersgaard | 18/04/2019

Bogen er skrevet af journalisten og direktør for Samvirkende Købmænd John Wagner, der tidligere bl.a. har været generalsekretær for Det Konservative Folkeparti.

Bogen giver et godt indblik i de problemer som Danmark stod med, da Socialdemokratiets statsminister Anker Jørgensen gav op i 1982. Og som hans afløser på statsministerposten - Poul Schlüter fra Det Konservative Folkeparti - blev sat i spidsen for at løse. Og genopretningen lykkedes. Endda under særdeles vanskelige parlamentariske forhold.

På trods af eksperters forudsigelse om en kort levetid for den nye regering - blev virkeligheden en anden. For Poul Schlüters regerringsperiode kom til at vare 10 1/2 år. Da han fratrådte var det et optimistisk og stærkt forandret Danmark. Også Det Konservative Folkepartis op og nedture er ligeledes indgående beskrevet. Nedture forårsaget af fløjkrige i partiet, der er kendt helt op til i dag.

Men også den berygtede, og for Danmark belastende fodnotepolitik (udøvet af Socialdemokratiet, Det Radikale Venstre og SF, der kostede Danmark international anseelse og som var tæt på at koste landets NATO medlemskab), bliver beskrevet.

John Wagner har dygtigt beskrevet den politiske proces i lovgivningsarbejdet, og de problemer og spændinger, der var i regeringsperioden. Der er kommet mange af de kendte "Schlüter" ordspil med, men ærgerligt at et af de mest kendte er udeladt. Poul Schlüter blev jo en gang spurgt om, hvorvidt hans udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen kunne blive en kommende statsminister? Svaret var - "ja, det kan han givetvis, men bare ikke i Danmark"!

Det trækker dog ned med nogle slåfejl og ikke mindst unøjagtigheder i faktaafsnittet, hvor antal stemmer til Det Konservative Folkeparti (i 2011 og 2015) ikke er i overensstemmelse med oplysningerne i bogen "Folketinget efter valget i 2015".

Men John Wagner har en god pen, den gør læsningen interessant. Og den giver også en god indsigt i Poul Schlüters tid, opgaver og ansvar som statsminister. Der er også fundet plads til den tidligere statsministers refleksioner over tiden i Statsministeriet, og bl.a. hans vurdering af partiet i dag.

Bogen er absolut anbefalelsesværdig.

Ole K. Ersgaard

Erhvervsøkonom MDM, PD

2019-04-18

 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Mona Hawthorn Andersen
299,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 2 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

5 ud af 5 stjerner!

af Sofie Kristensen | 07/04/2019

Karakter: 5 ud af 5 stjerner

Det første der skal siges i denne anmeldelse er: Det er en fantastisk bog!

Man ved, at en bog er virkelig god, når man ikke er i stand til at lægge den fra sig, hvilket er tilfældet med denne bog. Den var en fornøjelse at læse.

Bogen overraskede igen og igen med spændende og veludførte plot-twists, som man ikke er i stand til at forudse. Bogen er udtryk for, at Mona har gennemtænkt hvert eneste ord. Det er rart, at den danske humor trænger igennem.

I denne bog er der tale om en uhyggeligt troværdig skildring af det syge sind.

Forfatteren viser stort overskud ved at have imponerende miljøbeskrivelser. Aalborg bliver beskrevet på en måde, der gør, at man føler sig bekendt med byen, selvom man ikke nødvendigvis i virkeligheden er. Der er ingen tvivl om, at Mona kender byen meget godt. Man kan se omgivelserne for sig og føler derved en endnu større følelse af uhygge, da det er så realistisk. Det er forfriskende med en spændende krimi sat til at foregå i en dansk by.

Denne bog rummer nogle svære temaer, som behandles med største takt. Der er en fremragende fremstilling af tabuer i samfundet. Temaerne omkring mobning, samlevervold, overlevelsesskyld og det syge sind fængslede mig især.

Hvis du er til grafiske beskrivelser og høj troværdig er denne bog lige noget for dig.

Målgruppen for denne bog er alle med interesse for det menneskelige sinds uhyggelige afkroge og tilhængere af krimi og gys. Såvel yngre som ældre kan læse denne bog. Selvom Amanda er en ung pige kan alle læsere relatere til hende. Alle i stand til at føle med hende og de andre karakterer. Mona formår at skildre aldersgruppen Amanda tilhører realistisk.

Ikke kun Amanda er skildret realistisk, det er samtlige personer i denne bog. Disse personer er mennesker man kunne møde hvor som helst i den virkelige verden. Forfatteren er i stand til at skabe en medfølelse med karaktererne. Personerne i bogen bidrager til hinanden. Især forstyrrede personer skildres suverænt.

Du spørger måske hvordan denne bog adskiller sig fra andre? Plot-twists er en del af mange bøger, men de er sjældent så veludførte, som de er i denne bog. Forfatteren har en særlig styrke i sin indsigt i menneskets sind, og hun er i stand til at skildre forstyrrede menneskers sindsbevægelse på formidabel vis. Man kan mærke, at bogen er inspireret af ægte historier, hvilket gør den endnu mere uhyggelig.

Jeg ser frem til at læse flere bøger af Mona! Gerne endnu en bog med Amanda, for at se hvordan hendes liv er blevet påvirket efter hendes oplevelser, og hvordan hun overkommer de udfordringer der må følge med. 

Anbefalingen til dig er – læs denne bog!

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Anders Bennekou, Anne ...
249,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[5.00]

God bog

af karen73 | 05/04/2019

Jeg har haft meget glæde af at læse bogen og bruger den med jævne mellemrum som opslagsværk ifm. med mit arbejde i den grafiske branche

Vil du anbefale til en ven?

Ja

af Frank Jensen
279,95 kr.
Læg i kurv
ANMELDT 1 GANGE
SE ANMELDELSER
SAMLET VURDERING
[4.00]

Officiel anmeldelse af Optur Down Under

af fan1803 | 23/03/2019

Der er en enkelt officiel anmeldelse af bogen, hvor den får fire stjerner (som her er markeret som fire hjerter) :

https://bogmarkedet.dk/artikel/en-dr%C3%B8m-en-rejse-og-en-personlig-udvikling-p%C3%A5-cykel 

 

Vil du anbefale til en ven?

Ja

Sider

Varen blev lagt i din kurv