Beckmann

Beckmann Classic 22 liter

Skoletaskerne fra Beckmann har i tillæg til motiv og mønstre en førsteklasses bærekomfort med polstring, remme samt en god fordeling af vægten. Beckmann Classic-skoletaskerne har en praktisk inddeling og er meget brugervenlig for dit barn. Beckmann Classic 22 liter skoletasken fås med mange forskellige motiver til både drenge og piger. 

Beckmann Gym tasker 12 liter

Gym taskerne fra Beckmann er den perfekte rygsæk til udflugter. Tasken kan sættes på Beckmann Classic-tasken, så der også er plads til sportstøjet til gymnastiktimerne. Taskerne fås med forskellige motiver, der matcher skoletasken. 

Beckmann Penalhus med indhold

 

... Beckmann A/S blev etableret i 1946 i Norge. Målet for Beckmann har altid været at lave skoletasker, der både er behagelige at have på og gode for ryggen, således at børnene ikke tager skade af de mange tunge bøger, der dag efter dag skal transporteres frem og tilbage.

 

Madkasser fra Beckmann

Flotte madkasser fra Beckmann med forskellige motiver, der matcher skoletaske og penalhus. Madkassen lukker helt tæt, har en praktisk inddeling og en lille gaffel til frugt eller snacks i madpakken. Madkasserne måler 17cm x 13cm x 6cm og kan vaskes i opvaskemaskinen. 

Drikkeflasker fra Beckmann

Solide og brugervenlige drikkeflasker fra Beckmann med forskelligt motiv, der matcher skoletaske og penalhus. Drikkeflaskerne er robuste og har et enkelt og lækkert design. Drikkeflasken kan vaskes i vaskemaskine. Kan indeholde 0,4 liter. 

Beckmann Urban 30 L

Beckmann Urban rygsækken er perfekt til børn i 3-5. klasse. Tasken er smart og praktisk og kan bruges til både skole og fritid. Kan indeholde 30 liter.

Beckmann Urban Mini

Urban Mini er en smart og praktisk børnetaske fra norske Beckmann. Tasken egner sig godt til børn i børnehaven eller fra 0-1- klasse.

Beckmann Sport Jr.

Beckmann Sport Jr. er den smarte og praktiske skoletaske fra Beckmann, der passer til børn i 2. til 5. klasse. Rygsækken har god polstring i ryggen og i skulderremme, reflekser på begge sider samt bryst- og hoftebælte.

 

Beckmann Penalhus Box

Klassisk penalhus, der er fremstillet i slidstærkt polyester og har to lommer.

Udsolgt online
Udsolgt online
Udsolgt online

Beckmann College og Beckmann Classic