Blodets bånd af Pernille Eybye


CecilieBengtzon
11/10-2012 - 15:55

Se bruger's blog

Blodets bånd af Pernille Eybye

Kassie er vampyr. Hun bor sammen med sin "mor" og sine tre søstre. Hun lever et forholdsvist normalt liv, arbejder om natten på den lokale bar og har et forbudt forhold til den farlige ekskæreste Viking.

Kassie husker intet af sit liv fra før hun blev forvandlet, men da hun en aften løber ind i en flok vampyrjægere begynder der at komme små flash backs med minder fra hendes tidligere liv.

De minder Kassie ser, viser ikke et liv på røde roser og hun beslutter sig for at grave op i sin fortid.

Samtidig forelsker Kassie sig i menneskedrengen Leo, som viser sig heller ikke at være helt ufarlig. Leo har mørke kræfter som kommer frem når han bliver vred, og kræfterne er så stærke at Kassie og Leo må søge hjælp hos heksen Liliana, hvis han skal lære at styre sine kræfter.  

De vanvittige vampyrjægere bliver flere for flere, og Kassie prøver på at forsvare sin familie, men må til sidst bede Viking om hjælp, og så begynder den store jagt.

 

En udemærket vampyrserie. Vil mene at den er til de "ældre" unge, da der forekommer pornografiske scener. Vil anbefale serien til læsere af The Black Dagger Brotherhood-serien.Tags

Blodets Bånd, Vampyr, Pernille Eybye,