Tør du træde ind i mørkets forunderlige verden - så er denne serie sikkert noget for dig!


CecilieBengtzon
23/07-2012 - 15:02

Se bruger's blog

Tør du træde ind i mørkets forunderlige verden - så er denne serie sikkert noget for dig!

16-årige Poppy er forelsket i sin bedste ven James. Sommerferien som James Poppy har set frem til længe, er lige gået igang da Poppy pludselig føler sig syg. Hun har ondt i maven men bliver ved med at ignorere det.

Da Poppy pludselig bliver meget meget syg, går det op for hende at det ikke bare er et almindeligt maveonde. På sygehuset fortæller de at Poppy er blevet ramt af en uhelbredelig kræftsygdom går det op for Poppy at hun ikke har længe igen.

På samme tid går det op for James at han måske er den eneste der står til at redde Poppy. James er nemlig alt andet end en almindelig fyr. James er vampyr. I hans verden gælder kun to regler:

1. Du må aldrig fortælle et menneske om natteverdenen.

2. Du må aldrig forelske dig i et menneske.  

James står nu i et stort dilemme. Skal han lade Poppy dø, eller skal han redde hende, og dermed ikke kun risikere Poppys død men også hans eget liv? tør hun? og hvilke konsekvenser vil det have for dem begge to?

Tørster du efter blod, kærlighed og endnu en mystisk verden, kan du trygt begive dig ud i The Night World.

Det eneste der skal huskes er at dette blot er første bog i serien. Den næste bog handler stadig om natteverdenen, men denne gang er det en fortælling om James fætter Ash.

 

Af samme forfatter: The Vampire Diaries.