Sommerferiens dilemma - e-bog eller tunge bøger?


susk66
09/03-2017 - 11:33

Se bruger's blog

Sommerferiens dilemma - e-bog eller tunge bøger?

Hvad ville du vælge? 

Jeg har netop bestilt min sommerferie til Malaysia, Borneo til august måned, hvor jeg selvfølgelig skal have et par bøger med. Flyvetiden dertil er ganske lang (+15 timer) hvorfor jeg bliver nødt til at have bøger med. 

Historisk set har jeg altid haft bøger med i rygsækken, som tager meget plads og som unægteligt vejer godt til. 

Jeg har erhvervet mig en Kindle Voyage e-bogslæser, som jeg tænker vil være ideel til at have med på ferien. Den kan holde strøm i lang tid, vejer stort set ikke noget, kan have mange bøger på sig samtidig og forpurre ikke med min nattesøvn, da det er lavet på en bestemt teknologi, som jeg ikke helt forstår. Det er noget med magnetisme og sorte kugler. 

Spørgsmålet er om jeg skal trodse mine tidligere rejsevaner med store bøger (som jeg i øvrigt foretrækker pt. frem for e-bogslæseren) eller prøve krafter med den nye smarte teknologi? 

Jeg læste her inde på bloggen de fordele, der var ved e-bogslæsning og kunne sagtens se det rigtige i den forbindelse.  Hvad synes du?

Et helt andet problem, som jeg har er at holde koncentrationen når jeg skal læse. Når der er de mindste lyde, f.eks. host, arbejde, motorlyde eller støvsugning i hjemmet, så kan jeg slet ikke fokuserer på at læse. Jeg prøvede at løse det med ørepropper og almindelige høretelefoner og det hjalp ikke. Jeg fandt dog løsningen - et par Bose Quiet Comfort 35. De lukker alt lyd ude - prøv dem hvis du har samme problem!Tags

e-bog, rejser, rejsebog, kindle,

Varen blev lagt i din kurv