Det perfekte redskab til at læse bøger i sengen


KW
14/06-2017 - 15:37

Se bruger's blog

Det perfekte redskab til at læse bøger i sengen

Jeg har altid været glad for at læse bøger. Lige siden jeg i starten af skolen lærte at læse har jeg slugt den ene bog efter den anden, og det holder stadig ved her i voksenlivet.

Efterhånden som jeg er blevet ældre er jeg dog også blevet mere magelig. Derfor kan jeg ikke bare sidde i en bus eller ved et spisebord og læse længere. De fleste bøger bliver ”indtaget” når jeg sidder i sofaen om aftenen. Ved sofaen har jeg nemlig en gode læselampe, fordi godt lys er uden tvivl nødvendigt hvis man skal kunne læse længere tid af gangen og uden at blive træt i øjnene.

Her på det seneste er jeg også blevet glad for at læse i sengen før jeg lægger mig til at sove. Det har dog ikke været helt uproblematisk at finde en god måde at læse i sengen på uden at få hold nakken.

En læsepude blev min redning Jeg har en natlampe lige ved sengen, så det var faktisk ret svært at finde en måde at ligge på, hvor jeg både kunne få lys fra natlampen og samtidigt ligge på en måde der rent faktisk gjorde det muligt at læse.

Heldigvis har jeg en elevationsseng, som kan hæves i den ene ende. Derfor kan jeg altså relativt nemt komme til at sidde oprejst i sengen, men så kom næste problem – selvom jeg sidder oprejst var jeg nødt til hele tiden at holde på bogen. Det bliver man hurtigt træt i armene af kan jeg hilse og sige – særligt når man læser tykke bøger.

Jeg faldt tilfældigt over en læsepude kaldet BookSeat, som har vist sig at være intet mindre end genial. Den minder nærmest om en lille sækkestol, men beregnet til bøger. Med den kan jeg have bogen stående på oven på dynen og nemt læse. Det tager lige et par sekunder længere at skifte side, men til gengæld er det så meget lettere end før da jeg skulle holde bogen selv.
Varen blev lagt i din kurv