Nye Bogreoler, ny bog og første måned i Arnold Busck


Carina_bookworm
07/08-2017 - 15:40

Se bruger's blog

Nye Bogreoler, ny bog og første måned i Arnold Busck

Hej igen derude til hvem end der nu læser med!

Nu er den første måned som elev i Arnold Busck overstået og det har været meget spændende og udfordrende, især alle de nye indtryk som butiksansat som jeg ikke før har beskæftiget mig med. Men jeg synes selv jeg er godt med. Selvfølgelig er der nogle ting jeg kunne blive bedre til og stadig skal øve mig i, men sådan er det vel for os alle? :)

I denne weekend kørte mine forældre mig med en tur i IKEA og købte to nye bogreoler så nu er der rigtig plads til masser af nye bøger, både fiktion, skønlitteratur samt kogebøger :D! Det føles rigtig fedt og jeg er super glad for at have fået dem! Jeg har også lavet to hylder til spil, da jeg også regner med at investerer i lidt flere selskabsspil som f.eks "Jeg Har Aldrig" og "Leverpostej, Jantelov" som handler om hvor dansk man er.

Jeg blev for cirka 3 dage siden færdig med "Voyager", bog 3 i Outlander-serien og den var viiirkelig god! Igår købte jeg så bog 4 som hedder "Drums of Autumn" og begyndte på den og er allerede nået et godt stykke ind i bogen - og jeg kan godt sige jer: bøgerne bliver bestemt ikke mindre spændende! Jeg synes det er fedt at kunne læse fremad sideløbende med, at jeg venter på, at TV-serien vender tilbage på sendefladen. Desværre sendes det jo ikke på dansk TV - men jeg følger med i det på en udenlandsk streaming-side, og jeg GLÆDER mig til d. 10.September hvor den 1. episode af sæson 3 af Outlander ruller over skærmen i USA. Alle teaserne og de officielle trailers ser SÅ gode ud.  Og efter at have læst bogen først så er jeg ved at briste af spænding efter at se hvordan de får de forskellige dele af bogen fremført i levende live.

Den første løn er også rullet ind og det er jo også altid fedt! Dejligt med penge man selv har tjent ved hjælp af arbejdskraft.  til sidst er jeg noget spændt på hvornår jeg skal starte på skolekursus og glæder mig selvfølgelig til mange flere måneder i Arnold Busck!

Kan I have det godt så længe!

 - CarinaTags

bogreol, Outlander, Elev,