Jakob var her

af

(Indbundet)

FORVENTET LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

JAKOB VAR HER er historien om Jakob Ejersbo. En rodløs dreng, der hverken følte sig hjemme i Nordjylland eller Tanzania. En teenager, som desperat ledte efter kærlighed og en vej i livet. En ung mand, der fandt en ny familie i venner og bekendte fra Aalborgs underverden.

JAKOB VAR HER er fortællingen om en skribent, som ingen længe troede på. En kompromisløs sjæl, der brændte broer i bestræbelserne på at gøre sine bøger så stærke og rå som muligt. En forfatter, der – på tærsklen til at se sit livsværk fuldbragt – blev stoppet af uhelbredelig sygdom.

JAKOB VAR HER handler om børn, der flyttes rundt, til de ikke længere kan slå rødder. Om at tabe sit hjerte for foden af Afrikas højeste bjerg. Om ikke at kunne elske, før fortiden er skrevet ud af systemet. Om mennesker, der udnytter hinanden. Om virkelighed og fiktion, der smelter sammen, til ingen til sidst kan kende forskel. Om at ville noget i en grad, så kun døden kan komme i vejen.

  • Sideantal
   464
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   2
  • Forlag
   Gyldendal
  • Originalsprog
   Dansk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Indbundet
  • ISBN/EAN
   9788702166040 / 9788702166040

Anmeldelser

DitteN
24/08-2016 - 13:02
Rørende
Gribende, velskrevet page-turner, som giver et særligt indblik ind i en særlig sjæl. Must read for Ejersbo-fans. Jeg får straks lyst til at kaste mig over hans forfatterskab igen igen.
Josefine Ørskov
24/08-2016 - 13:04
Et must for alle Ejerabo-fans!!
Den her bog tog sgu røven på mig. Slap den ik, da jeg først var gået i gang - så nu blev det igen en dag, hvor vasketøj og indkøb måtte passe sig selv. Ups. Men for pokker en omgang. Sjældent er jeg blevet så rørt, medrevet, oprevet og begejstret for et værk fra første side. Hvis du også holdt af...
JulierB
04/09-2016 - 15:57
En helt unikt og velskrevet indblik i Jakob Ejersbos liv
Rune Skyum-Nielsen har begået en virkelig god bog der har ført mig igennem hele følelsesregisteret. Den er rigtig godt skrevet og har har opdelt den super godt og meget overskueligt. Det har været en stor oplevelse at komme tættere ind på hvem Jakob Ejersbo var, alle hemmelighederne og de forskel...
Karenc
05/09-2016 - 16:55
Helt fantastisk
Hvis man som jeg er nærmest besat af Afrika-trilogien, så er det her noget nær det bedste at læse. Når der ikke kommer mere fra Jakobs egen hånd, så kan man få stillet sulten her. Jeg græd da jeg læste om tiden frem til Jakobs død. Og af en mærkelig grund fik jeg læst til at læse Marquez' eri...
Lorna
09/09-2016 - 10:57
Fantastisk bog
Det er den bedste bog, jeg har læst meget længe. Nu sidder jeg tilbage og savner Jakob Ejersbo intenst efter at have levet og åndet med  ham bogen igennem, hvor han er så levende, at det føles, som kunne jeg møde ham på gaden.
ALLE - der har levet og åndet med Afrikatrilogien - skal læse de...

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv