Om at skrive

af

(Hæftet)

FORVENTET LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Forlaget skriver: ´Long live the King´ lød lovprisningen fra Entertainment Weekly ved udgivelsen af Kings Om at skrive.

Om at skrive handler om, hvordan en af vor tids største forfattere er blevet til - om en cocktail, hvis primære ingredienser er blod og sved. Men det handler også om tårerne; om hvordan Kings trang til at skrive hjalp ham gennem følgerne af en fatal bilulykke i 1999, som nær havde kostet ham livet. Og sidst men ikke mindst fortæller King os alle, at der er muligt; du kan skrive.

Om at skrive indledes med beretningen om Stephens Kings tidlige fokus på at skrive. Fra barndom til ungdom følger læseren, hvordan dette fænomen af en forfatter bliver til. Frustrationerne og kampene skildres åbenhjertigt, men også morsomt. Endvidere beskriver King håndværkets grundlæggende værktøjer. Hvordan man skærper og udbygger dem ved brug, og hvorfor en forfatter altid må have dem lige ved hånden. Kings blik på skriveprocessen er pragtfuld pragmatisk og afslørende.

I sin form er denne formidable bog lige dele memoir og vejledning - og sidst men ikke mindst er den personlig og velskrevet. Med sin fremragende opbygning, sin varme og visdom vil Om at skrive underholde og inspirere alle som læser den - fans, forfattere og alle som elsker en god og velfortalt historie.

Hr. Ferdinand er glade og stolte over at genudgive denne kultklassiker, som længe har været udsolgt. I disse tider, hvor enhver kan blive forfatter og udgive en bog på nettet, rammer den i allerhøjeste grad hovedet på sømmet!

  • Sideantal
   255
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   3
  • Oplag
   1
  • Forlag
   Hr. Ferdinand
  • Originalsprog
   Engelsk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Hæftet
  • ISBN/EAN
   9788792845948 / 9788792845948

Om forfatteren

Stephen King

Stephen King er en amerikansk forfatter født i 1947. Han debuterede i 1974 med romanen "Carrie", der handler om en pige, som i nødværge må bruge sine umådelige telekinesiske kræfter mod de småborgerlige og uforstående beboere, der truer hendes eksistens i en amerikansk lilleby. ...

Se forfatterprofil

Anmeldelser

Louise Lamberth
19/10-2019 - 12:48
En rigtig fin lille bog med
En rigtig fin lille bog med mange gode råd, også til professionelle skribenter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Louise

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv