Indtil videre (Hardback)

af ,

LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Forlaget skriver:

Pia Juul - disse (indtil videre) samlede digtes forfatter - bliver 50 r den 30. maj 2012. I den forbindelse udkommer denne bog, som bestr af i alt 8 digtsamlinger udgivet fra debuten i 1985 med levende og lukket til den seneste samling Radioteateret i 2010. Her er med andre ord 25 rs poetiske produktion fra Pia Juul.

Pressen skrev undervejs bl.a.:

Sagde jeg, siger jeg (1999)
Hendes tone er inderlig, varm, sknt samtidig bister og barsk. Hendes stil er enkel og mundtlig, med velanbragte hints til eventyr, ordsprog, remser og sange. Hun formr at huske os p oplevelser, der gjorde ondt, og vkke den slags lngsler, som fr n til bare at hbe p mange uger og r endnu til alt, vi endnu ikke har set: i morgen, bare n chance til.
- Information

Helt i skoven (2005)
Pia Juuls nye digte er helt fortvivlende, morderiske gode. Der er ikke s meget at stille op. Lbet er krt, sagen er afgjort. . . Pia Juul er helt ubestridt og ubestrideligt god. Hendes nylige noveller i Dengang med hunden blev universelt tiljublet, og det er vanskeligt ikke at tilslutte sig jublen efter endte lsninger i Helt i skoven.
- Politiken

En dd mands nys (1993)
Pia Juuls poesi er vild, inderlig og prcis. Hos Pia Juul er menneskene bde dyr og engle, det hje og det lave findes side om side. Bde bordellet og kirken er lige inden for rkkevidde.
- Politiken

I brand mske (1985)
Den vigtigste og mest vedkommende lyriker, der lnge er kommet frem herhjemme.
- Poul Borum/Ekstra Bladet

  • Sideantal
   371
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   2
  • Forlag
   Tiderne Skifter
  • Originalsprog
   Dansk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Hardback
  • ISBN/EAN
   9788779735293 / 9788779735293

Om forfatteren

Pia Juul

Den danske forfatter Pia Juul er født i Korsør og opvokset i landsbyen Rørbæk i Himmerland. I dag bor hun på Sydsjælland. Pia Juul skriver digte, prosa og teaterdrama. Derudover har hun oversat en række amerikanske og engelske romaner og været ansat som lærer ved Forfatterskolen i København. ...

Se forfatterprofil

Anmeldelser

Bogmagasinet
14/02-2013 - 11:08
Et overflødighedshorn fra Pia
Pia Juul har samlet en broget buket til os fra debuten ”levende og lukket”(1985), der ikke som sin samtids lyrikere, for eksempel poetiske profeter som Michael Strunge og Søren Ulrik Thomsen, havde storbyen og civilisationskritik på tapetet, men i stedet et underfundigt og farligt kvi...

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv