Slow living

sænk tempoet og lev et liv med mening

af

(Paperback)

Pris

279,95 kr.

Beskrivelse

Forlaget skriver: Siger, du også til dig selv, at du gerne vil skrue ned for hastigheden i dit liv? At du gerne vil have mindre travlt og til gengæld leve lidt mere?

Så er Slow living – Sænk tempoet og lev et liv med mening en bog for dig. Det er en bog, der handler om, hvordan du kan slutte dig til en voksende skare af mennesker, der sætter farten ned og vælger at leve et liv med mindre stress og mere mening. Mantraet er, at det ikke handler om at gøre tingene mere, men om at gøre dem bedre.

I bogen får du en introduktion til Langsombevægelsen og dens filosofi, og du lærer hvordan du kan bruge filosofien i din hverdag. Du hører om slow food, slow parenting, minimalisme, meditation og meget mere. I bogens sidste – og længste – del får du et væld af konkrete tips og råd til, hvordan du sænker tempoet, får flere oplevelser og kommer til at leve et langsomt liv med nærvær og meningsfulde relationer.

Slow living – Sænk tempoet og lev et liv med mening er en tankevækkende bog om at sige farvel til det hurtige og overfladiske og goddag til det gode liv.

OLE DITLEV NIELSEN (f. 1975) er forfatter, foredragsholder og driver sin egen virksomhed. Han har skrevet en række populære og anmelderroste bøger om stress, forandringer og undervisning. Han har undervist i 20 år og holdt en lang række foredrag og kurser over hele landet. I 2014 sagde Ole selv et fuldtidsjob op for i stedet at leve et langsomt liv med tid til familien, til at skrive og til at tilbringe en del af året i Sydøstasien. Ole har optrådt i medier som Politiken, B.T. og Radio 24Syv.

DET SAGDE ANMELDERNE OM OLE DITLEV NIELSENS ANDRE BØGER:

”En konkret og vidunderlig bog.” Tidsskriftet Balance om Om at leve – 20 skridt til mere overskud og mindre stress.

”En perle af en håndsrækning.” Læsepædagogen om Om at undervise – 20 skridt til at blive en bedre lærer.”

”Sprængfyldt med råd som er lette at følge og indarbejde i hverdagen.” Ude og Hjemme.

”Det er bogen, der bør stå på alle lærerværelser.” AKT-Bladet om 20 Skridt til bedre lærersamarbejde.

  • Sideantal
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   1
  • Forlag
   Saxo Publish
  • Originalsprog
   Dansk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Paperback
  • ISBN/EAN
   9788740967005 / 9788740967005

Varen blev lagt i din kurv