Danmarks dybeste hemmelighed

REGAN VEST, regeringens og kongehusets atombunker

af ,

(Hæftet)

FORVENTET LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Forlaget skriver: 3. ucensureret udgave.

I 2010 og 2012 udkom bestselleren Danmarks dybeste hemmelighed, Regan Vest - regeringens og kongehusets atombunker.

For at bogen kunne udgives, skulle den censureres af forsvaret, beredskabsstyrelsen og NATO, men for første gang nogensinde, fortælles alle hemmelighederne uden censur - i den 3. og sidste udgave.

Interessen for det tophemmelige regeringsanlæg, blev efter udgivelsen af Danmarks dybeste hemmelighed, så stor, at myndighederne i 2013 blev presset til at tage Regan Vest ud af de nationale beredskabsplaner, og det forventes, at anlægget åbner for offentligheden som museum i løbet af et par år.

Med baggrund i fortrolige konstruktionstegninger som myndighederne på snedig vis forsøgte at lægge røgslør henover, aktindsigt i centrale dokumenter, interviews med nøglepersoner - der nu uden tavspligt - kan fortælle de sidste hemmeligheder udgives den ucensurerede udgave af Danmarks dybeste hemmelighed.

Den ucensurerede udgave afslører i skræmmende detaljeret grad, hvordan det civile beredskab, ned til mindste detalje, og ukendt for befolkningen, forberedte sig på det værst tænkelige senarie - en atomkrig mod Warszawa-pagten. Der fortælles hvordan flyveforbuddet over det tophemmelige byggeri en halv kilometer inde i bakken, 60 meter under jorden, blev håndhævet med ransagninger af fly til følge. Bogen afslører hvor længe regeringen i Regan Vest kunne videreføre landet under atomangreb og fortæller hvor mange danskere man forventede ville dø, hvis fjenden forsøgte at bombe Regan Vest med atombomber.

  • Sideantal
   359
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   3
  • Oplag
   5
  • Forlag
   Billesø & Baltzer
  • Originalsprog
   Dansk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Hæftet
  • ISBN/EAN
   9788778423320 / 9788778423320

Anmeldelser

LasseEriksen
17/02-2016 - 13:51
Fascinerende
Tror næsten ikke på at det er sandt! :-)
Meget fascinerende!
Bognørden55
16/10-2017 - 14:06
Utrolig spændende bog.
Utrolig spændende bog. Ida
Bognørden55
16/10-2017 - 14:07
Utrolig spændende bog.
Utrolig spændende bog. Ida

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv