Videnskab.dk #33 - Er genmanipuleret mad farligt for dig?

af

(Lydbog)
Hør et uddrag

Pris

17,10 kr.

FORVENTET LEVERINGSTID: Øjeblikkeligt pr. e-mail

Beskrivelse

Fremtiden står måske på squash og gulerødder, der aldrig er bitre, men som i stedet er blevet manipuleret, så kun den søde smag vinder frem. EU diskuterer i øjeblikket, hvorvidt CRISPR-teknologi designet til at manipulere fødevarer bør høre under den strenge GMO-lovgivning eller bør tillades i for eksempel danske supermarkeder. I dag skal alle fødevarer, der er genmanipulerede, risikovurderes, mærkes og godkendes af EU, står der på Fødevarestyrelsens hjemmeside. Men bør de samme regler gælde for mad, der er produceret ved hjælp af genteknologien CRISPR?

I denne serie af podcasts går Videnskab.dk i dybden med aktuelle emner fra forskningens verden med debatter, reportager og en masse interviews med forskere.

Medvirkende:

- Rikke Bagger Jørgensen, seniorforsker emeritus på DTU Miljø

- Michael Palmgren, professor på Institut for Plante- og Miljøvidenskab på Københavns Universitet

- Jonas Salomonsen, Videnskab.dk

    • Sideantal
    • Udgivelsesår
    • Udgave
    • Oplag
    • Forlag
      Lindhardt og Ringhof
    • Originalsprog
    • Sprog
      dan
    • Indbinding
      Lydbog
    • ISBN/EAN
      9788726050332 / 9788726050332
    • Filstørrelse
      15842 KB
    • Filtype
      zip_mp3
    • Digital Beskyttelse
      DigitalVandmaerkning

Varen blev lagt i din kurv