De kloge dyr

om følelser, tanker, adfærd & behov

af ,

(Hardback)

Pris

279,95 kr.

Beskrivelse

»Det vigtigste for os er, at mennesker forstår, hvor kloge dyr i virkeligheden er, fordi dét kan gøre livet bedre for alle!.« Winnie Stubkjær Laursen

De Kloge Dyr - ny indsigt i dyrs intelligens og adfærd
På talefod med dyrene ! De Kloge Dyr giver banebrydende indblik i dyrenes intelligens & behov.

De Kloge Dyr giver alle dyrevenner nye epokegørende syn på alle dyrene i vores verden. Winnie Stubkjær Laursen giver på tankevækkende og lærerig måde indblik i hvad der egentlig foregår i dyrene: Hvad dyrene føler og tænker, og har behov for. På en vis, veldokumenteret, og alligevel kærlig måde, formidles der støttende budskaber, der får alle til at revurdere ´velfærd´ & adfærd hos dyr og mennesker. Bogen er anmeldt med ord som blandt andet  ´must´ have.

De Kloge Dyr er dog ikke kun en støttende guide til, hvordan vi kommunikerer med vores kæledyr og produktionsdyr, og gør deres liv bedre. Det er en bog, der giver et banebrydende budskaber om, hvor begrænset - og i mange tilfælde forkert - vores opfattelse og oplevelse af dyrene er.
Winnie Stubkjær Laursens viden og budskaber er en hel bog værd. Hun har altid følt en dyb forbindelse til dyr. Under et ophold med indianere i Canada, hvor hun boede sammen med medicinmand, coach og underviser Hawk of the Yellow Wind, blev hendes allerede eksisterende evne til telepatisk forbindelse med dyr endnu tydeligere.

Denne forbindelse, og de budskaber hun har modtaget fra dyrene, har motiveret hende til at indgå i samarbejde med bl.a. dyrlæger og forskere. Og netop i forskningen har hun fundet belæg for sin egen oplevelse af at dyrene er intelligente, følende og bevidste væsner. Winnie skriver også om, hvad enhver forsker bør vide for at finde sandheden om dyrene.

»Dyr er bevidste væsner med tanker og følelser, der svarer til menneskers«, siger Winnie Stubkjær Laursen. Hun har arbejdet professionelt med samarbejdet mellem dyr og mennesker siden 1998. Hun er kendt og anerkendt i Danmark og i udlandet for sit engagerede arbejde med at støtte dyr og mennesker i at forandre deres liv til det bedre. Winnie Stubkjær Laursen arbejder sammen med såvel førende repræsentanter indenfor hestesporten og med dyrlæger, der på baggrund af hendes epokegørende resultater, har valgt at sende heste i ´samtaleterapi´ hos Winnie, og også udtaler sig i bogen. Winnie Stubkjær Laursen begyndte sit arbejdsliv med at konstruere slagterimaskiner, og bringer inside viden ud i bogen.

De Kloge Dyr indeholder ny og epokegørende viden og indsigt, der kan lette samarbejdet og forståelsen mellem dyr og mennesker, og samtidigt mindske misforståelser, udgifter, uheld, vold og aflivninger. Bogen henvender sig både til professionelle som dyrlæger, landmænd, opdrættere, jægere m.fl. som til private.
Som en personlig beretning understøttet af bidrag fra forskningen, og fuld af ´beviselige beretninger fra virkeligheden´ fungerer De Kloge Dyr således både som en lærebog og som ´hyggelæsning´.

»Hvis du elsker dyr, så er denne bog et must. Uanset om du har dyr eller ej, da vil alle have gavn af at læse bogen. På en tankevækkende og åbenhjertig måde giver Winnies ord et nyt og kærligt syn på alle dyr i vores verden. Bogen er spændende, lærerig, rørende og tankevækkende.«
- Anmeldelse fra Rikkemaiah Fischer, Liv til ord.

Bogen er skrevet på baggrund af et løfte til forfatterens læremester, Shinto, som bad Winnie Stubkjær Laursen bringe viden ud i verden om De Kloge Dyr. Han tog hende i lære i 1998. Winnie er født i 1973.

Mesteren Shinto:
»Styrken til at forbedre og fuldende dyrenes liv, det er dén styrke, du bærer, når du er åben og handler i ubetinget kærlighed. Forstå dyrenes indre og essens, som vi bringer dig i denne bog. Det vil du aldrig fortryde når du oplever, at vi alle blomstrer, fordi du ved mere og kan gøre en berigende forskel for os alle. Vi vil glædes med taknemmelighed over dit tilvalg.
Bringer du dig ud i kærlighed og læser bogen, da bringer du os alle i medvind.
I Følelser, Tanker, Adfærd & Behov.«


 

  • Sideantal
   271
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   2
  • Forlag
   Winnie Stubkjær Laursen
  • Originalsprog
   dan
  • Sprog
   dan
  • Indbinding
   Hardback
  • ISBN/EAN
   / 9788799761609

Varen blev lagt i din kurv