Den store Photoshop Elements 14 bog

af

(Ebog)
Læs et uddrag

Pris

91,41 kr.

FORVENTET LEVERINGSTID: Øjeblikkeligt pr. e-mail

Beskrivelse

Du skal nu i gang med e-bogen “Den store Photoshop Elements 14 bog”, som er en bred og grundig gennemgang af alle områder i PE14.

Indholdet i denne bog
Du får alle nyhederne i Photoshop Elements 14 og alt det grundlæggende samt en hel del mere – bl.a. tips og tricks og smarte måder at billedbehandle på med PE14.
I starten af denne bog får du en grundig gennemgang af de forskellige dele af programmet PE14, som er blevet et meget stort program, der både indeholder en database til håndtering af medie-filer ud over de mange editorer til billedbehandling.
Gennem denne bog får du en grundig viden om de forskellige dele af programmet – også de dele, som måske ikke lige er synlige første gang, du stifter bekendtskab med PE14. Det gælder bl.a. de mange muligheder for at arbejde med RAW-billeder.

Mulighederne med PE14 er enorme
Når først du kommer i gang med PE14, så er mulighederne enorme. Du kan håndtere dine medie-filer med den indbyggede database, som hedder Organizer. Det er her, du holder rede på de mange medie-filer, som findes på en computer i dag. Det er her, du kan have det store overblik over alle dine medie-filer. Og det er her, du hurtigt kan finde de billeder, du vil arbejde med.
De mange editorer sørger for, at du kan klare alle former for billedbehandling – lige fra det små med auto-funktioner til den helt store omgang i Expert-editoren, hvor du klarer det hele manuelt.
PE14 arbejder også fantastisk sammen med sociale medier som Facebook og Twitter samt de store video- og billed-databaser som YouTube, Flickr og Vimeo.

Billederne i denne bog
Jeg har valgt ikke at give adgang til at downloade de mange billeder, som bruges gennem bogen, da jeg ønsker, du skal bruge dine egne billeder og komme i gang med den type billedbehandling, dine billeder har brug for med det samme.

Medie-filer versus billeder
I PE14 arbejder du med medie-filer, som både kan være billed-filer, lyd-filer, video-filer og pdf-filer samt projekt-filer. Jeg skriver billeder i de situationer, hvor det er mest sandsynligt, at det er billed-filer, du arbejder med gennem bogen. Hvis det er andre typer filer end billed-filer, vil det fremgå i teksten.

Hvis du arbejder på en Mac
Der er ikke de store forskelle på at arbejde med PE14 på en Mac og en pc, når det gælder, hvad du kan med PE14, men der er forskelle.
Du bruger f.eks. en Cmd-tast på en Mac og en Ctrl-tast på en pc. Og du har f.eks. ikke så mange punkter i Udskrivnings-dialogboksen på en Mac som på en pc.
Tryk på F1 (Hjælp), og søg efter “Elements differences between Mac OS and Windows” for at få flere info – du kan også søge på internettet.
Denne bog er skrevet med en PE14 til Windows og med Windows 10 installeret på computeren. Jeg mener godt, at du kan bruge bogen til at arbejde med PE14 på en Mac, men den er ikke skrevet specielt til en Mac-computer.

  • Sideantal
   257
  • Udgivelsesår
  • Udgave
  • Oplag
  • Forlag
   Forlaget Textmaster
  • Originalsprog
  • Sprog
   dan
  • Indbinding
   Ebog
  • ISBN/EAN
   9788793170322 / 9788793170322
  • Filstørrelse
   9566 KB
  • Filtype
   epub
  • Digital Beskyttelse
   DigitalVandmaerkning

Varen blev lagt i din kurv