Den store Photoshop Elements 15 bog

af

(Ebog)
Læs et uddrag

Pris

91,41 kr.

FORVENTET LEVERINGSTID: Øjeblikkeligt pr. e-mail

Beskrivelse

Indholdet i denne bog (nyheder)
Du får alle nyhederne i PE15 og alt det grundlæggende samt en hel del mere – bl.a. tips og tricks og smarte måder at billedbehandle på med PE15.
Der er en del fine nyheder i PE15, og der sker som regel også en optimering af koden i en ny version af programmet, så det arbejder hurtigere og udnytter computeren bedre. I starten af denne bog får du en gennemgang af de forskellige dele af PE15, som er blevet et meget stort program, der både indeholder en database til håndtering af medie-filer ud over de mange editorer til billedbehandling samt kreative- og online-funktioner i Create- og Share-menuen. Gennem denne bog får du en grundig gennemgang af de forskellige dele af programmet – også de dele, som måske ikke er så synlige første gang, du stifter bekendtskab med PE15. Det gælder bl.a. de mange muligheder for at arbejde med RAW-billeder.

Mulighederne med PE15 er enorme
Når først du kommer i gang med PE15, så er mulighederne enorme. Du kan håndtere dine medie-filer med den indbyggede database, som hedder Organizer. Det er her, du holder rede på de mange medie-filer, som findes på en computer i dag. Det er her, du kan have det store overblik over alle dine medie-filer. Og det er her, du hurtigt kan finde de billeder, du vil arbejde med. De mange editorer sørger for, at du kan klare alle former for billedbehandling – lige fra det små med auto-funktioner til den helt store omgang i Expert-editoren, hvor du klarer det hele manuelt.
PE15 arbejder også godt sammen med sociale medier som Facebook og Twitter samt billed-databaser som Flickr.

Billederne i denne bog
Jeg har valgt ikke at give adgang til at downloade de mange billeder, som bruges gennem bogen, da jeg ønsker, du skal bruge dine egne billeder og komme i gang med den type billedbehandling, dine billeder har brug for med det samme.

Medie-filer versus billeder
I PE15 arbejder du med medie-filer, som både kan være billed-filer, lyd-filer, video-filer og pdf-filer samt projekt-filer. Jeg skriver billeder i de situationer, hvor det er mest sandsynligt, at det er billed-filer, du arbejder med gennem bogen. Hvis det er andre typer filer end billed-filer, vil det fremgå i teksten.

Hvis du arbejder på en Mac
Der er ikke de store forskelle på at arbejde med PE15 på en Mac og en pc, når det gælder, hvad du kan med PE15, men der er forskelle.
Du bruger f.eks. en Cmd-tast på en Mac og en Ctrl-tast på en pc. Og du har f.eks. ikke så mange punkter i Udskrivnings-dialogboksen på en Mac som på en pc. Tryk på F1 (Hjælp), og søg efter “Elements differences between Mac OS and Windows” for at få flere info – du kan også søge på internettet.
Denne bog er skrevet med en PE15 til Windows og med Windows 10 installeret på computeren. Jeg mener godt, at du kan bruge bogen til at arbejde med PE15 på en Mac, men den er ikke skrevet specielt til en Mac-computer.

Det vigtige er oversat til dansk
PE15 er stadig ikke oversat til dansk, men de mange kommandoer og funktioner, der gennemgås gennem bogen, er oversat til dansk.

  • Sideantal
   290
  • Udgivelsesår
  • Udgave
  • Oplag
  • Forlag
   Forlaget Textmaster
  • Originalsprog
  • Sprog
   dan
  • Indbinding
   Ebog
  • ISBN/EAN
   9788793170438 / 9788793170438
  • Filstørrelse
   7905 KB
  • Filtype
   pdf
  • Digital Beskyttelse
   DigitalVandmaerkning

Varen blev lagt i din kurv