Den store Windows 10 bog

af

(Ebog)
Læs et uddrag

Pris

63,29 kr.

FORVENTET LEVERINGSTID: Øjeblikkeligt pr. e-mail

Beskrivelse

I denne bog får du en grundig gennemgang af Windows 10 Home og kommer ud i alle hjørnerne af programmet, og du bliver guidet gennem de mange muligheder, du har med dette nye fantastiske styresystem. Start-menuen er nu tilbage som en rigtig menu, der ikke forstyrrer dit arbejde. Denne bog indeholder masser af tips, tricks og genveje samt et kapitel sidst i bogen med endnu flere tips, tricks og genveje.

Windows 10 bliver løbende opdateret
Windows 10 bliver nu løbende opdateret, og denne bog gennemgår også de seneste opdateringer i Windows 10.

Forskellen på Windows 10 Home og Pro
Brugerfladen samt programmer og apps i Windows Home og Pro er de samme, og du vil derfor også kunne bruge denne bog til det meste – selv om du bruger Windows Pro – men de virksomhedsorienterede dele af Windows Pro gennemgår jeg ikke i denne bog. Her er et link, hvor du kan sammenligne de to udgaver af Windows 10 https://www.microsoft.com/da-dk/windows/windows-10-editions

Windows 10 er et stabilt og effektivt styresystem
Windows 10 er et fantastisk stabilt og effektivt styresystem med en lynhurtig opstart og nedlukning – især, hvis det kører på en SSD-disk, som er stærkt vanedannende. Windows 10 er nemmere at arbejde med i forhold til tidligere udgaver af Windows – og det gælder både med og uden en touch-skærm.

Rigtige trin for trin gennemgange i denne bog
Denne bog indeholder en hel del rigtige trin for trin-gennemgange, hvor du faktisk ser, hvad der sker i de enkelte trin med billeddokumentation.

Smart navigering i de enkelte kapitler
Denne bog går i dybden med de mange muligheder i de enkelte apps og programmer, og som noget nyt indeholder længere kapitler smart links, så du lynhurtigt kan gå til starten af kapitlet fra et underkapitel og derfra til et andet underkapitel via links.

Jeg gennemgår ikke det indbyggede antivirus i Windows 10
Jeg gennemgår ikke det indbyggede antivirusprogram Windows Defender yderligere ud over i dette kapitel, da jeg bruger et eksternt sikkerheds-program – Windows Defender samt Windows Firewall er derfor slået fra på min computer.
Hvis du ikke installerer et eksternt sikkerheds-program, så er Windows Defender aktiveret på computeren, og det samme gælder Windows Firewall – så du er automatisk beskyttet efter installeringen af Windows 10 af Windows Defender og den indbyggede firewall i Windows 10.
Windows Defender er blevet forbedret i Windows 10, men jeg foretrækker stadig et stærkt eksternt sikkerhedsprogram, som Kaspersky til Windows 10, som jeg gennemgår i bogen. Det er ikke gratis, og jeg får ikke noget for at gennemgå programmet, men det er det, jeg bruger og har brugt en del år efterhånden.
Hvis du vil åbne Windows Defender skal du klikke på Start-knappen (den røde pil på det følgende billede og skrive “defe” – det skulle være nok, så kan du klikke på og vælge Windows Defender, hvis du vil kigge nærmere på programmet og evt. foretage en skanning.

Apps og Skrivebords-programmer i Windows 10
I Windows 10 er der indbyggede apps (programmer, som er en del af Windows 10), og så er der apps, som du downloader (køber) via Windows Store. Du kan også have Skrivebords-programmer installeret, og det er programmer, som du køber eller lejer, der kan køre i Windows 10. Apps og Skrivebords-programmer behandles for det meste ens i Windows 10, men der kan være nogle forskelle, f.eks. hvis du vil slette en app og et Skrivebords-program – det kommer der mere om senere i bogen.

Hvad er Cortana
Cortana er en digital hjælper, som du kan skrive og tale til og bede om at udføre opgaver for dig, som at finde noget på internettet, lave en kalenderaftale eller skrive en note. Det svarer til Siri-funktionen, som du måske bruger på din iPhone. Cortana-funktionen er baseret på Bing-søgemaskinen, som ikke er så udbygget endnu i Danmark, så derfor er Cortana ikke tilgængelig på dansk endnu i Windows 10, men funktionen kommer sikkert på et senere tidspunkt.

Windows 10 på en touchskærm
Jeg gennemgår ikke i denne bog Windows 10 på en touch-skærm i detaljer, men på det følgende link kan du finde svar på det meste http://windows.microsoft.com/da-dk/windows-10/getstarted-like-a-tablet

Udbredt brug af hyperlinks (links) i denne bog
Jeg bruger mange links i denne bog, så du hurtigt kommer frem og tilbage mellem underkapitler i længere kapitler og frem eller tilbage til noget, som jeg har gennemgået et andet sted i bogen. Du vil også møde links, som kun består af et enkelt ord i teksten eller i en overskrift, der ikke beskrives nærmere. Det er links, som sætter dig i stand til at komme tilbage til den position, du kom fra, hvis du ønsker det – disse links skal du bare ignorere, hvis du ikke kommer fra et link tidligere eller senere i bogen og vil tilbage til den side igen – af-linket herover placerer markøren i overskriften til forrige kapitel.

  • Sideantal
   262
  • Udgivelsesår
  • Udgave
  • Oplag
  • Forlag
   Forlaget Textmaster
  • Originalsprog
  • Sprog
   dan
  • Indbinding
   Ebog
  • ISBN/EAN
   9788793170285 / 9788793170285
  • Filstørrelse
   9487 KB
  • Filtype
   epub
  • Digital Beskyttelse
   DigitalVandmaerkning

Varen blev lagt i din kurv