Bogen om fermentering (Indbundet)

af

LEVERINGSTID: 5 - 10 hverdage

Beskrivelse

Forlaget skriver: Den helt rigtige bog, bde nr du vil udnytte fermenteringens store sundhedsmssige fordele, og nr du blot fr lyst til at eksperimentere i dit kkken. Her lrer du at fermentere frugt og grnt samt at lave og anvende en rkke andre syrnede produkter lige fra den goe gamle surdej over hjemmelavet yoghurt til mere specielle ting som kefir og kombucha.

Du fr grundteknikkerne bl.a. til surkl, labneh, hjemmelavet pickles og smagstilsat eddike. Desuden opskrifter, hvor disse indgr i spndende retter som fx koreansk svinekd i wok med kimchi og persisk auberginegryde med safranyoghurt.

Denne bog fortller dig alt, hvad du har brug for at vide for at kunne fermentere, og der krves ikke specialudstyr i dit kkken. Det er bare at g i gang!

    • Sideantal
      159
    • Udgivelsesår
    • Udgave
      1
    • Oplag
      1
    • Forlag
      Legind
    • Originalsprog
      Engelsk
    • Sprog
      Dansk
    • Indbinding
      Indbundet
    • ISBN/EAN
      9788771553345 / 9788771553345

Varen blev lagt i din kurv