CARLUCCIO,ANTONIO, CARLUCCIOS PASTA (Indbundet)

af

Pris

69,95 kr.

Beskrivelse

Forlaget skriver:

Antonio Carluccio, den ukronede Godfather af det italienske køkken, er tilbage - og i sin bedste form. I mere end 70 år har Carluccio elsket, spist, fremstillet og tilberedt pasta, og i denne kogebog videregiver han sin enorme viden om emnet og øser af sin entusiasme for at skabe nye og spændende opskrifter.

Læseren guides først gennem de forskellige typer pasta med råd om, hvilken type pasta, der bedst kombineres med hvilken slags sauce. Desuden præsenterer Carluccio trin for trin-anvisninger på, hvordan frisk pasta fremstilles.

Carluccio er kendt for sine uimodståelige opskrifter, der også omfatter klassikere såvel som lækre regionale specialiteter. Her er eksempler på både supper, hovedretter, salater og endda desserter, der dækker hele spektret fra traditionel Tagliatelle Fresch con Ragù alla Bolognese (med den RIGTIGE Bolognese-sauce) til den nyskabende opskrift på Sedani con Vodka e Salmone Affumicato (med vodka og røget laks).

    • Sideantal
      224
    • Udgivelsesår
    • Udgave
      1
    • Oplag
      1
    • Forlag
      Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
    • Originalsprog
      Engelsk
    • Sprog
      Dansk
    • Indbinding
      Indbundet
    • ISBN/EAN
      9788717044050 / 9788717044050

Video

Om forfatteren

Antonio Carluccio

Antonio Carluccio er italiensk kok med base i London. Han blev født i Vietru sur Mare i det sydlige Italien som søn af en stationsforstander, men da faren fik nyt job, flyttede familien til Piemonte i det nordlige Italien. Det var her, da Antonio Carluccio som dreng gik rundt i de skovene i...

Se forfatterprofil

Varen blev lagt i din kurv