Beskrivelse

Forlaget skriver:

Nu kommer opflgeren til bestselleren Fermentering! Lr om det videnskabelige i fermentering - og f flere sknne opskrifter.

Ny bog fra grntsagsnrderne p Aarstiderne tager over, hvor bestselleren Fermentering slap. I Fermentering 2.0 dykker Sren Ejlersen og Ditte Ingemann dybere ned i den urgamle konserveringsmetode og undersger de processer, der ligger bag tidens strste kulinariske trend. Hvad sker der med frugter og grntsager, nr de mlkesyrergrer? Og hvordan pvirkes vores tarmes mikroliv, nr vi spiser mad med levende planter. Desuden fr du 50 nye opskrifter p pickles og salsaer, krydrede saucer og selvflgeligkrautogkimchi.

    • Sideantal
      203
    • Udgivelsesår
    • Udgave
      1
    • Oplag
      2
    • Forlag
      People'sPress
    • Originalsprog
      Dansk
    • Sprog
      Dansk
    • Indbinding
      Indbundet
    • ISBN/EAN
      9788771803365 / 9788771803365

Varen blev lagt i din kurv