Beskrivelse

Forlaget skriver: Is hele ret?er spkket med de bedste opskrifter fra det lille succesfulde Bornholms Ismejeri - lavet med passion og kreativitet af de allerbedste rvarer.

Bogen indeholder 50 isopskrifter, der tager udgangspunkt i rstidernes br og frugter. Der bruges gerne glemte danske br, s det skorter ikke p lkre opskrifter med blandt andet stikkelsbr, ribs og solbr, og fx ogs rabarber. Til hver rstid er der 4 sjove serveringsforslag med cocktails, appetizers og longdrinks baseret p isopskrifterne.

Bogen gennemgr desuden et par hemmeligheder bag de klassiske isvarianter og afslrer blandt andet, hvor man finder verdens bedste vanilje, trick til selv at brnde nougat samt ideer til at give jordbrisen et ekstra pift.

Forfatterne gr det let at lave is. Tanken er nemlig, at hele familien skal samles om ismaskinen og lave is sammen - og gsterne m ogs gerne vre med. Med simple trick og rd - og lidt forberedelse - kan isen blive klar p ingen tid.

Om forfatterne
Vibeke Bengtson og Jonas Bohn, der har en baggrund som hhv. grafiker og it-ivrkstter, udskiftede i 2008 et hektisk liv i Kbenhavn med en tilvrelse langt fra stress og jag p solskinsen Bornholm.

Fra pske til efterrsferien serverer de lkker, frisk-lavet is for ens mange turister og den faste skare af fans og isomaner, der trofast lgger vejen forbi Bornholms Ismejeri i det gamle bindingsvrkshus i Svaneke for at smage ssonens nyheder og de gamle klassikere.

    • Sideantal
      193
    • Udgivelsesår
    • Udgave
      1
    • Oplag
      3
    • Forlag
      Muusmann
    • Originalsprog
      Dansk
    • Sprog
      Dansk
    • Indbinding
      Hardback
    • ISBN/EAN
      9788793314733 / 9788793314733

Varen blev lagt i din kurv