Beskrivelse

Forlaget skriver: I Jerusalem fr du et glimt ind i et skatkammer af opskrifter - bde det helt traditionelle middelhavskkken og moderne versioner af kendte klassikere, lokale specialiteter og nye retter inspireret af byens alsidighed. Fx opskrifter p falafel, tabouleh, risotto og shawarma, men du finder ogs et hav af spndende, eksotiske salater, lam i mange versioner, brd og desserter. I alt over 100 opskrifter.

Bogen er smukt illustreret med fotos, bde af den delikate og indbydende mad samt stemninger fra det farverige Jerusalem.

Vennerne - den jdiske Ottolenghi og den palstinensiske Tamimi - skriver med stor passion og krlighed om begges hjemby: det spraglede, mangfoldige og internationale Jerusalem. Bogen er en rejse ind i byen og dens rige og varierede kkken, dens smage og dufte.

Yotam Ottolenghi: Kok og madskribent for bl.a. The Guardian. Flyttede i 1997 til London, arbejdede p forsk. toprestauranter og ejer i dag en kde af restauranter og butikker under eget navn.
Sami Tamimi: Kok og inspirator og hjre hnd i Ottolenghis firma.

    • Sideantal
      318
    • Udgivelsesår
    • Udgave
      2
    • Oplag
      3
    • Forlag
      Lindhardt og Ringhof
    • Originalsprog
      Engelsk
    • Sprog
      Dansk
    • Indbinding
      Indbundet
    • ISBN/EAN
      9788711444115 / 9788711444115

Varen blev lagt i din kurv