Newyorkerbyheart - Amerikansk Homecooking

af

(Indbundet)

Pris

269,95 kr.

Beskrivelse

Gourmand Awards 2013 vinder af 'Best in the World' i kategorien U.S. Cuisine.

 

Forlaget skriver: Populær madblogger udgiver kogebog.

 
Da Birthe Lynggaard startede sin madblog newyorkerbyheart i 2006, havde hun på ingen måde kunnet forudse, hvor populær hendes blog ville blive. Dengang i begyndelsen var hun en af pionerene af en lille håndfuld danske madbloggere .Om det er på grund af den ligefremme og åbne stil i newyorkerbyhearts blogindlæg - eller måske de altid gode og inspirerende opskrifter med masser af billeder af ´dagens tallerken´ - har bloggen i hvert fald taget danskerne med storm. Og her seks år efter har hun 1.4 millioner unikke brugere om året og et væld af mennesker, der fast følger de daglige blogindlæg.

 
I denne bog deler newyorkerbyheart ud af sit hjerteblod og fortæller om det skelsættende ophold som ung au-pair i USA, der var med til at forme hendes dybe forkærlighed og forståelse for ægte amerikansk madkultur.

 
Bogens opskrifter er unikke for bogen og har aldrig været bragt på bloggen. Endvidere er alle opskrifter udvalgt og kommenteret, så man som læser får et unikt indblik i en helt almindelig amerikansk families måde at ledsage eller fejre hverdagens små og store begivenheder med det helt rette måltid.

 
Dem, der kender og elsker newyorkerbyhearts åbne, ærlige og fortælleglade stil fra bloggen, vil her få et fascinerende indblik i den madkultur, der har formet forfatteren bag. Og dem, der ikke allerede kender bloggens univers, vil med denne bog få et inspirerende, anderledes og autentisk indblik i ægte amerikansk homecooking - og i en form for mad, der laves og spises med hjertet.

 
Om forfatteren:
Birthe Lynggaard er kvinden bag bloggen newyorkerbyheart, en af Danmarks mest populære madblogs, med 1,4 mio. brugere om året. At det var sådan det ville gå, havde hun ingen forestilling om, dengang hun startede bloggen. Derfor har det  været en stor glæde for hende, at den kærlighed til god mad, som hun begyndte at dele ud af på sin blog, har vakt så stor genklang ude i landet.

  • Sideantal
   196
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   3
  • Forlag
   Nyt Nordisk Forlag
  • Originalsprog
   Dansk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Indbundet
  • ISBN/EAN
   9788717042926 / 9788717042926

Om forfatteren

Birthe Lynggaard

Birthe Lynggaard er forfatter til den prisvindende kogebog "Newyorkerbyhearth". Hun blev født i Seoul i Korea i 1971 og blev adopteret til Danmark i 1972. Hun er opvokset i Vamdrup og gik på Kongeåskolen. Efter sin HH-eksamen på Kolding Købmandsskole rejste Birthe Lynggaard til USA og...

Se forfatterprofil

Varen blev lagt i din kurv