Smagen af rabarber

af ,

(Indbundet)

FORVENTET LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Forlaget skriver: Forår og rabarber hører sammen. De fleste længes efter at kunne bruge de lækre stilke til kompotter, grød, desserter, kager, saft, vin og meget andet. Rabarber egner sig også godt sammen med fede fisk, kød og søde jordbær.

Der findes ca. 70 rababer-sorter i Danmark, nogle bedre end andre. Inger Vaaben, økologisk rabarberdyrker på Stengaarden i Farum, ved mere end de fleste om dyrkning, anvendelse og om rabarbernes spændende historie. Kokken og smagseksperten Carsten Lunding har medvirket. Mange opskrifter. Opdateret med nye kulturhistoriske oplysninger.

    • Sideantal
      125
    • Udgivelsesår
    • Udgave
      2
    • Oplag
      1
    • Forlag
      Koustrup & Co.
    • Originalsprog
      Dansk
    • Sprog
      Dansk
    • Indbinding
      Indbundet
    • ISBN/EAN
      9788793159273 / 9788793159273

Varen blev lagt i din kurv