Tsukemono

af ,

(Indbundet)

FORVENTET LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Forlaget skriver: Tsukemono fremstilles oftest af grøntsager, men også af frugter; og vi vil måske kalde det "syltede sager". Tsukemono er dog langt mere end bare en måde at konservere frugt og grønt på.

Bogen er det første forsøg, også i international sammenhæng, på at bringe den japanske tradition med tsukemono ind i en større sammenhæng, som også omfatter kulturhistorie, videnskaben bag tilberedningsteknikkerne og smagen, alt sammen kombineret med forfatternes personlige erfaringer med i en årrække at have interesseret sig for og konkret arbejdet med at lave sprøde grøntsager inspireret af det japanske køkken. Tsukemono betyder "noget, der er udblødt eller marineret." Mange kender allerede japanske retter og fødevarer som sushi, sashimi, ramen, teriyaki, misosuppe og sojasauce, men tsukemono? I virkeligheden er tsukemono en lige så almindelig del af et traditionelt japansk måltid som misosuppe, og japanere spiser tsukemono til ethvert måltid.

    • Sideantal
      134
    • Udgivelsesår
    • Udgave
      1
    • Oplag
      1
    • Forlag
      Gyldendal
    • Originalsprog
      Dansk
    • Sprog
      Dansk
    • Indbinding
      Indbundet
    • ISBN/EAN
      9788702242157 / 9788702242157

Varen blev lagt i din kurv