INDHENTER (Lydbog)

af

Hør et uddrag

Pris

126,56 kr.

LEVERINGSTID: Øjeblikkeligt pr. e-mail

Beskrivelse

År 2005. Muhammedtegningerne sætter Danmark på landkortet. Den internationale stemning nærmer sig kogepunktet. Og i de større danske byer er en snigskytte målrettet begyndt at udrydde narkomaner.
Drabschef John Milner har fået til opgave at fange Danmarks første seriemorder i flere årtier, og det er en mildest talt stressende opgave. Befolkningen er delt mellem forargelse og beundring for gerningsmandens handlinger, og politikerne er ikke til megen hjælp.
I det mindste er medierne begejstrede for de kaotiske begivenheder. Især radiojournalist Jakob Olin Larsen, der bliver personligt kontaktet af den påståede gerningsmand. Også politianklager Annesofie Gundelach er, på trods af de turbulente tider, glad.
Hun har langt om længe fået styr på sit privatliv, og hendes nye kæreste er bare helt perfekt. Selv det hektiske opklaringsarbejde med at finde og standse den iskolde drabsmand rører hende ikke personligt.
Efterhånden som krisen eskalerer i Mellemøsten, bliver situationen yderligere tilspidset i Danmark. Hændelseskæder er trukket på kryds og tværs af begivenhederne. Men ingen indser, at nettet strammes. Og ingen ved, hvor langt seriemorderen vil gå for at fuldføre sin
mission.

Uddrag:

– Plopf!

Mål ramt, problem # 1 taget ud, han falder forover og ligger livløs på asfalten. Minvejrtrækning er under kontrol, slapper af i hele kroppen. Videre til næste. Flytter riflen en anelse til venstre … sådan … dér, problem # 2 præcist midt i krydset i mit kikkertsigte. Nem afstand, blot 42,8 meter. Manden har vidt opspilede og glasklare øjne og er måske allerede på dagens første fix? Det er da ret tidligt, den er ikke mere end lidt i 11. Fin mekanik det her kikkertsigte, et par millimeter op mod hans ansigt … sådan … om få sekunder vil denne junkie modtage et stk. kugle i sin pande.

Om forfatteren:

Morten Buschmann (født 1964, København), forfatter, medie­coach, producer og journalist. Mere end 15 års erfaring på diverse medier, bl.a. DR, TV2 og Forsvarskommandoen (FMC).

  • Sideantal
  • Udgivelsesår
  • Udgave
  • Oplag
  • Forlag
   Forlaget Mellemgaard
  • Originalsprog
  • Sprog
   dan
  • Indbinding
   Lydbog
  • ISBN/EAN
   9788771904192 / 9788771904192
  • Filstørrelse
   568265 KB
  • Filtype
   zip_mp3
  • Digital Beskyttelse
   DigitalVandmaerkning

Om forfatteren

Morten Buschmann

Anmelderroste Morten Buschmann har udgivet fire spændingsromaner, ”Indhenter”, ”Medløber”, ”Udstikker” og senest ”Skygger”. Indhenter betyder i spion-fagsprog agent. ...

Se forfatterprofil

Anmeldelser

Oleelisabeth
09/08-2017 - 11:59
Forrygende med lydeffekter
Denne lydbog var virkelig en fornøjelse at lytte til! Helt usædvanligt har den en del steder understøttende lydeffekter af stemninger, biler, fly, skud osv., det er vi ikke stødt på før. Den er virkelig spændende, anderledes og behageligt fortalt/oplæst. Vi nød hver en time i fulde drag! Den kan ...
pbf1811@gmail.com
18/05-2018 - 17:30
Anderledes og supergod
Denne forfatter kan virkelig sit stof og kan også fortælle. Mon ikke! En spændende, virkelighedsnær historie jeg lærte en del nyt af, og både gysede og grinede af undervejs. Noget af en bedrift. Problem: For kort! Jeg kræver at høre mere.
pbf1811@gmail.com
18/05-2018 - 17:31
Anderledes og supergod
Denne forfatter kan virkelig sit stof og kan også fortælle. Mon ikke! En spændende, virkelighedsnær historie jeg lærte en del nyt af, og både gysede og grinede af undervejs. Noget af en bedrift. Problem: For kort! Jeg kræver at høre mere.

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv