Den gode datter

af

(Indbundet)

FORVENTET LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Den gode datter er nervepirrende bog af Karin Slaughter.
Søstrene Charlotte og Samantha Quinn fik for 28 år siden slået deres lykkelige liv i den lille by Pikeville i småstykker: Deres mor blev skudt under et angreb på deres barndomshjem. Tabet efterlod deres far, byens bedste og mest berygtede forsvarsadvokat, ulykkelig og sønderknust. Den lille familie blev knust og ødelagt for altid – fortæret af hemmelighederne og minderne fra den frygtelige nat.
Som den gode og forstående datter hun er, er Charlotte fulgt i sin fars fodspor og er slev blevet advokat. Men hun befinder sig pludselig i sit livs værste mareridt, da volden vender tilbage til Pikeville. Hele byen chokeres og traumatiseres. Charlotte er ikke blot den første på gerningsstedet, men hele sagen vækker forfærdelige minder, som hun har forsøgt at fortrænge. Minderne om den forfærdelige aften for næsten 30 år siden vender tilbage med fornyet styrke, og den chokerende sandhed om den forbrydelse, der ødelagde hendes familie, vil og kan ikke forblive begravet for altid.
Den gode datter af Karin Slaughter er endnu en selvstændig bog fra den internationale bestsellerforfatter. Hendes bøger er solgt i over 35 millioner eksemplarer i et hav af lande, og Karin Slaughter er en af verdens mest læste krimiforfattere.

  • Sideantal
   538
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   1
  • Forlag
   HarperCollins Nordic
  • Originalsprog
   Engelsk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Indbundet
  • ISBN/EAN
   9788771911954 / 9788771911954

Om forfatteren

Karin Slaughter

Karin Slaughter er amerikansk krimiforfatter, og hun debuterede som forfatter i 2001 med "Blindsighted". Romanen blev hurtigt en international succes, og hendes bøger er solgt i mere end 30 millioner eksemplarer på verdensplan. Den anden roman i Karin Slaughters Will Trent...

Se forfatterprofil

Anmeldelser

Bogdalen
23/12-2017 - 11:04
En ganske glimrende thriller.
 
Søstrene Charlotte og Samantha Quinn bliver brutalt overfaldet i deres hjem af maskerede gerningsmænd og bliver ved samme lejlighed vidne til mordet på deres mor. De voldsomme begivenheder har endeløse konsekvenser for søskendeparret og trækker tråde af sorg og grusomme erindringer med si...

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv