Beskrivelse

Forlaget skriver:

Fans af Gillian Flynn, Agatha Christie og Stephen King vil klappe i hænderne af begejstring over det velskrivende og international populære forfatterpseudonym S. L. Greys mesterlige thriller om et ægtepar, der bytter bolig for at komme væk fra deres stressede tilværelse blot for at opdage, at de er trådt lige lukt ind i et mareridt.

Stephanie og Mark trænger til at komme væk fra en opslidende hverdag i kølvandet på et indbrud i deres hus i CapeTown. De har imidlertid ingen penge. og hvad gør man så? Man house-swapper da og får en uge i en skøn lejlighed i Paris: perfekt beliggenhed og badekar med løvefødder! Men ikke alt går, som de havde håbet. Pariser-lejligheden viser sig at være som en ond drøm: ildelugtende og nedslidt med jernskodder, der ikke kan åbnes, for vinduerne, og de øvrige lejligheder i ejendommen står tilsyneladende tomme. men snart går det op for ægteparret, at mareridtet kun lige er begyndt...

"Lejligheden er en fantastisk velskrevet thriller om et ægteskab i opløsning, om de hjemsøgte og de hjemsøgende ... jeg måtte konstant tjekke, om der var nogen under sengen, mens jeg nød hver eneste, frydefuldt hårrejsende side ..."
- Jennifer McMahon, forfatter til New York Times-bestselleren The Night Sister.

Anmelderne om S. L. Greys øvrige bøger: "Agatha Christie I blandet lidt Patricia Highsmith." - Guardian"I bund og grund en roman, der ville være resultatet, hvis Stepehen King en morgen vågnede og var blevet til Agatha Christie."
- Fantascy-faction.com

  • Sideantal
   312
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   1
  • Forlag
   Gad
  • Originalsprog
   Engelsk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Hæftet
  • ISBN/EAN
   9788712054856 / 9788712054856

Om forfatteren

S.L. Grey

S. L. Grey er et pseudonym. Navnet dækker over Sarah Lotz, som er forfatter og bosat i Cape Town, og Louis Greenberg, som ligeledes er forfatter og redaktør, og som er bosat i Johannesburg.

Se forfatterprofil

Anmeldelser

Marlene
17/07-2017 - 09:28
En gyser til ferien
Kvaliteten af gyserfortællinger afhænger af stemning og hvilket humør man er i, når man skal gyses.
Jeg elsker gyser historier, selvom jeg stort set altid bliver lidt skuffet over slutningen. For mig forsvinder uhyggen altid når tingene bliver forklaret, så det er ekstremt vigtigt, at resten af...

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv