TIPS til DIN bolig #2

af

(Ebog)

Pris

70,24 kr.

FORVENTET LEVERINGSTID: Øjeblikkeligt pr. e-mail

Beskrivelse

Et hjem hvor boligindretningen fungerer, er det en fornøjelse at opholde sig i. Men meget ofte er der ting der ikke fungerer. Ofte flytter man om og køber nyt, men det løser ikke problemet. I værste fald sker der fejlindkøb og så bliver ærgelsen endnu større. Indretningsarkitekt og forfatter Susanne Magelund bestyrede i halvandet år brevkassen Tips til din Bolig i Fyns Amts Avis tillæg Bo Godt, hvor læserne kunne skrive ind og få hjælp til deres indretningsudfordringer. Det blev til næsten 30 spørgsmål og svar, og nu kan de 20 af dem fås fordelt med 10 i hver sin ebog: TIPS til DIN Bolig #1 og #2. Format: A4 tværformat.
Begge bøger er rigt illustreret med både de spørgsmål, fotos og tegninger, som læserne har indsendt og derefter følger indretningsarkitektens svar i tegning og tekst. Her kan man virkelig blive inspireret til selv at gå igang, for problemerne kendes fra mange hjem. Få indblik i hvordan en professionel indretningsarkitekt tænker og arbejder. Mange af løsningerne er både enkle og prisbillige - andre kræver at der flyttes vægge og installationer. Kig med og lad dig inspirere til at gøre din egen bolig skøn og funktionel.

Tips til din Bolig #2

INDHOLD: Førstehjælp til køkken. 2 sofaer i den lille stue. Lille skævt badeværelse. Ekstra værelse tak. Børneværelse på repos. Bruseniche på gæstetoilet. Bryllup i lånt patriciervilla. Køkken/bryggers hvordan. Hundehus ønskes - VOV!. Stuen fungerer ikke.

FORORD: I cirka halvandet år hjalp jeg Fyns Amts Avis´ læsere med tips til boligen i brevkassen af samme navn. Det blev til 30 spørgsmål og svar - her er samlet 10 af dem.

Det har været spændende at løse opgaver for mennesker som jeg, i de fleste tilfælde, aldrig har mødt og på den måde komme ind i deres hjem og høre om deres indretningsmæssige udfordringer.

De har sendt tegninger, fotos og beskrivelse af problemet, så jeg har haft et godt udgangspunkt for min løsning og besvarelse.

Selv om man ikke har præcis de samme udfordringer i sin egen bolig, så kan det virke inspirerende, på den måde man løser indretningsproblemer i det hele taget, at se hvordan jeg, med min erfaring inden for faget, griber det an.

De 10 brevkassesvar jeg har samlet her, kommer rundt i det meste af boligen: Køkken, bryggers, bad, værelse, stue og sågar et hundehus. God fornøjelse!

Susanne Magelund er uddannet kunsthåndværker og indretningsarkitekt. Hun er forfatter til en lang række fag- og hobbybøger. 13 er det blevet til. For uden TIPS til DIN bolig #1 og #2, bl.a. de meget populære: Hvid Jul, Smukke Kort og indretningsbogen Blød Bolig.

  • Sideantal
   23
  • Udgivelsesår
  • Udgave
  • Oplag
  • Forlag
   Magelund E-books
  • Originalsprog
  • Sprog
   dan
  • Indbinding
   Ebog
  • ISBN/EAN
   9788792931085 / 9788792931085
  • Filstørrelse
   11504 KB
  • Filtype
   pdf
  • Digital Beskyttelse
   DigitalVandmaerkning

Varen blev lagt i din kurv