Beskrivelse

Forlaget skriver:

FORM OG ERFARING er ikke et anti-tidsskrift, men et slags rum-skrift: publikation forvisualisering, skriven og stedsorienteret praksis. Den første publikation - i en række - hartitlen: lidt mere om Heden.

Første publikation FOE 2017 1-01 er tilrettelagt i samarbejde med Wrong Studio,udgives pa° eget forlag, distribueres af Antipyrine og vil fra juni ma°ned være at Pinde i[kunst-]boghandlen (f.eks. i Antipyrine Bookstore, Minus 1, Møllegades Boghandel eller hosKLD Repro, hvor det ligeledes bliver trykt).

FORM OG ERFARING redigeres af billedkunstnerne Jonas Georg Christensen, KristianSæderup og Mathias Sæderup. FORM OG ERFARING vil over en a°rrække - forholdende sig tilsit format som et spatialt forhold - danne en publikationsrække. Heri vil nogle bevægelsergentages, mens andre pa° den ene eller anden vis omsættes. Ved en sa°dan dobbelthed, kanforetagendet ba°de selv betegnes, og vil pa° samme ma°de ogsa° tematisere det materiale som detvil komme i kontakt med i dette forløb.

Den første FORM OG ERFARING-publikation tager udgangspunkt i - og bevæger sig udfra -heden som kulturelt fænomen og Heden taget som et begreb, som en tilstand, der ba°devedrører den enkelte og samfundsstrukturer.

Heden har i løbet af de sidste tohundrede a°r udviklet sig fra at blive opfattet som etuopdyrket potentiale, siden et besunget vildnis, til i dag at være bevaringsværdigt, EU-støttet,naturreservat. I kraft af sin status som ba°de ´natur´ og ´kulturprodukt´ fremsta°r heden i dagsom et kvasi-naturligt fænomen, hvori former og tilsynekomster, som pa° e´n gang eralmindelige og umiddelbart udePinerbare, blandes. Og sa°ledes Pinder sted i en samtidig ba°de-og-bevægelse.

FORM OG ERFARING er i sig selv en udforskning, hvor der gennem forskellige strategier søgesefter metoder til afsporing eller fremdrivelse af de mekanismer, som synes at bestemme,afgøre og/eller kategorisere et felt, for igennem disse afsporinger og fremdrivelser, atundersøge menneskekroppens tilstedeværelse i - og kontakt med - umiddelbart tvetydigeformer for sted, som eksempelvis heden.

FOE 2017 1-01 lidt mere om Heden, indeholder bidrag fra Moa Alskog, Jonas GeorgChristensen, Jesper Elving, Kenneth R. Olwig, Kristian Sæderup, Mathias Sæderup, MortenSøndergaard og Thomas Bo Østergaard.

  • Sideantal
   120
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   1
  • Forlag
   Antipyrine Distribution
  • Originalsprog
   Dansk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Hæftet
  • ISBN/EAN
   9788793108936 / 9788793108936

Om forfatteren

Morten Søndergaard

Morten Søndergaard er en dansk forfatter. Hans første digtsamling ”Sahara i mine hænder” blev udgivet i 1992. Morten Søndergaard gik på Forfatterskolen i København fra 1989 til 1991. ...

Se forfatterprofil

Varen blev lagt i din kurv