Dødsspillet¤Løbeild¤Oprør (MP3 CD)

af

LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Forlaget skriver: Om Dødsspillet:
I ruinerne af det gamle Nordamerika ligger nu landet Panem, som består af tolv distrikter. Hvert år tvinger magthaverne i Panem hvert distrikt til at udvælge en pige og en dreng, som skal deltage i Dødsspillet - den årlige kamp om liv og død på direkte TV.
16-årige Kattua bor sammen med sin mor og lillesøster i det fattigste af alle distrikterne. Den dag hun står frem og frivilligt tager sin lillesøsters plads i Dødsspillet, betragter hun det som en dødsdom. Men Kattua har før haft døden tæt på, og hun er klar til at kæmpe for sit liv.

»Dødsspillet er en formidabel bog.«
- Stephenie Meyer 

Om Løbeild:
Kattua har overlevet Døsspillet og burde være lettet, lykkelig faktisk, nu da hun er vendt hjem til familien og barndomsvennen, Gale. Men hendes medsoner fra Distrikt 12, Peeta, har vendt hende ryggen, og intet er, som det burde være.
Rundt omkring i landet hviskes der om oprør mod Capitol, og magthaverne mener, at Kattua er skyld i uroen. Nu vil de have hævn.
Kattua og Peeta bliver sendt rundt i landet for at overbevise folket om, at de er vildt forelskede i hinanden, og at alt er godt. Men inderst inde er Kattua måske slet ikke interesseret i at dæmpe uroen. 

»Løbeild levede ikke bare op til mine høje forventninger - den overgik dem.«
- Stephenie Meyer 

Om Oprør
Oprør er den nervepirrende slutning på Suzanne Collins trilogi, The Hunger Games, om Kattua Everdeen og Dødsspillet.
Kattua Everdeen - pigen med ild i - har overlevet, selvom hendes hjem ligger i ruiner. Kattua blev hentet ud af Jubilæumsspillets dødsarena i sidste øjeblik. Nu viser det sig, at hendes overlevelse var planlagt. Oprørerne vil bruge hende som symbol på revolutionen, for nu skal Capitol væltes og Panems befolkning have deres hævn. Men det kommer til at koste Kattua personlige tab, og kan det overhovedet lade sig gøre at vælte præsident Snow?

Lydbøgerne er indlæst af Grete Tulinius 

Besøg også vores facebookside Gyldendals bøger for unge og læs mere om Hunger Games-trilogien

  • Sideantal
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   1
  • Forlag
   Gyldendal
  • Originalsprog
   Engelsk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   MP3 CD
  • ISBN/EAN
   9788702146516 / 9788702146516

Om forfatteren

Suzanne Collins

Suzanne Collins er en amerikansk forfatter og tv-manuskriptforfatter, der blev verdensberømt, da hun udgav trilogien ”The Hunger Games” (da. Dødsspillet). ...

Se forfatterprofil

Varen blev lagt i din kurv