Politikens bog om kryddersnaps

af

(Ebog)
Læs et uddrag

Pris

119,54 kr.

FORVENTET LEVERINGSTID: Øjeblikkeligt pr. e-mail

Beskrivelse

Politikens bog om kryddersnaps fortæller om alt det, man har brug for at vide, når man vil lave sin egen kryddersnaps. Nu er denne klassiker blevet opdateret med et væld af nye opskriffter, bl.a. på hjemmelavet gin.


Anne Hjernøe har de sidste 25 år eksperimenteret med at lave kryddersnaps til alle anledninger. Fra de søde likører, over de klassiske bjedsk og til de mere kreative typer med spændende krydderier fra køkkenskuffen.


Stadig flere får øjnene op for, hvor nemt og sjovt det er at lave sin egen snaps, og der kommer hele tiden nye typer snaps til på Annes hylder, som skal deles, både på skrift og flaske. Derfor er tiden kommet til at give kryddersnapsebogen, der i årenes løb er kommet i et væld af oplag, en ordentlig overhaling.


Denne nye udgave rummer stadig opskrifter på en lang række af de klassiske kryddersnapse baseret på planter, man kan finde i naturen, ligesom der er ideer til kryddersnapse med krydderurter, bær og frugter.


Blandt de nye opskrifter er rabarbersnaps, gransnaps, kvansnaps, krydret æblesnaps, ingefærsnaps med citrus, klitrosehybensnaps, kantarelsnaps, limoncello og orangelikør. Der er også blevet plads til forskellige typer hjemmelavet gin, ligesom der har sneget sig et par sirupper ind, så man kan lave tonic og bitterorangesodavand til drinks med gin.


Kryddersnaps kan anvendes til meget mere, end de fleste aner. Anne bruger de sødlige typer kryddersnaps som bund i cocktails, hælder champagne på dem, så de bliver til Kir Royal, eller nipper af dem til desserter, hælder dem over eller i is og over frugtsalat, flamberer pandekager i dem og kommer dem i varm saft på en kold dag. De mere klassiske bruges til gode frokoster eller på en vinterdag, når man skal have varmen i en fart. De krydrede typer passer fx godt til det store ostebord eller i en spændende gløgg eller vin chaud, men smager jo også fantastisk som de er.

    • Sideantal
      192
    • Udgivelsesår
    • Udgave
    • Oplag
    • Forlag
      JP / Politikens Forlag
    • Originalsprog
    • Sprog
      dan
    • Indbinding
      Ebog
    • ISBN/EAN
      9788740053524 / 9788740053524
    • Filstørrelse
      27245 KB
    • Filtype
      epub
    • Digital Beskyttelse
      DigitalVandmaerkning

Om forfatteren

Anne Hjernøe

Anne Hjernøe Christensen er journalist, autodidakt kok og forfatter til flere kogebøger og børnebøger. Anne Hjernøe ejet sit eget firm, AnneMad Aps, hvorigennem hun beskæftiger sig med tv-produktion, produktudvikling, foredragsvirksomhed og meget mere. ...

Se forfatterprofil

Varen blev lagt i din kurv