Tsukemono (Ebog)

af ,

Læs et uddrag

Pris

112,50 kr.

FORVENTET LEVERINGSTID: Øjeblikkeligt pr. e-mail

Beskrivelse

Tsukemono fremstilles oftest af grøntsager, men også af frugter; og vi vil måske kalde det ?syltede sager.’ Tsukemono er dog langt mere end bare en måde at konservere frugt og grønt på.

Bogen er det første forsøg, også i international sammenhæng, på at bringe den japanske tradition med tsukemono ind i en større sammenhæng, som også omfatter kulturhistorie, videnskaben bag tilberedningsteknikkerne og smagen, alt sammen kombineret med forfatternes personlige erfaringer med i en årrække at have interesseret sig for og konkret arbejdet med at lave sprøde grøntsager inspireret af det japanske køkken.

    • Sideantal
      144
    • Udgivelsesår
    • Udgave
    • Oplag
    • Forlag
      Gyldendal
    • Originalsprog
    • Sprog
      dan
    • Indbinding
      Ebog
    • ISBN/EAN
      9788702242164 / 9788702242164
    • Filstørrelse
      21831 KB
    • Filtype
      epub
    • Digital Beskyttelse
      DigitalVandmaerkning

Varen blev lagt i din kurv