Anti-age

Lev længere - drøm, håb, handling

af ,

(Hæftet)

FORVENTET LEVERINGSTID: 3 - 6 hverdage

Beskrivelse

Forlaget skriver: Drømmen om evigt liv har fulgt mennesket siden tidernes morgen, og nu kan håb og handling bringe os et stort skridt nærmere drømmens realisering. Vi lever længere og længere med flere og flere raske og aktive år. Alene de sidste 100 år er levetiden øget med tre måneder hvert år. Samtidig oplever vi en teknologisk acceleration med nye videnskabelige, teknologiske landvindinger. 

Selvom drømmen evigt liv gennem tiderne har optaget mange, blinker de røde advarselslamper i de fleste kulturer verden over. Vi får altid at vide, at et evigt liv vil føre til en tilværelse i meningsløshed og ulykke til trods for, at verdens religioner lover evigt liv. Efter døden.

I bogen tegnes et billede af en fremtid, som snart er indenfor rækkevidde, hvor et væsentligt længere liv vil blive normen. Hvad er drøm? Og hvad er håb? Og hvad kan du selv gøre? For aldring er overraskende nok ingen naturlov. Dø vil vi forsat, men aldring som mellemstadie mellem liv og død vil blive mindre og mindre dominerende, og snart vil vi kunne springe det helt over og sige: Vi mennesker fødes og vi dør. 

Anti-age har til formål at overbevise dig om, at du skal ændre din indstilling til aldring og bruge kræfter på din sundhed, så du kan påvirke din livslængde. Der er nemlig en udvikling i gang, som betyder, at hvis du er rimelig sund og rask om 30 år, er det sandsynligt, at fremtidens teknologier vil forære dig rigtig mange ekstra sunde leveår.

Indsatsen er din. Vinderen vil være dig, din familie og dit samfund.

  • Sideantal
   200
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   1
  • Forlag
   People´s Press
  • Originalsprog
   Dansk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Hæftet
  • ISBN/EAN
   9788772008899 / 9788772008899

Anmeldelser

jakob.sode
22/10-2018 - 15:30
Super interessant
Spændende og let læselig bog. Et emne der sjællent tages helt alvorligt, alligevel formår forfatterne her at give en super god og veldokumenteret indsigt uden det bliver "langhåret". Giver bestemt stof til eftertanke og et godt og positivt input i hverdagen.
alexanderavanth
29/10-2018 - 10:19
Livet længe leve
En vigtig bog om et emne der omhandler os alle! Der er masser af metode og råd at tage videre igennem livet. Bogen er letlæselig, motiverende og seriøs. En perfekt gavetil enhver man ønsker at give et længere liv.
KerboJ
02/11-2018 - 17:11
En fantastisk tankevækkende
En fantastisk tankevækkende bog om "evigt" liv og hvordan vi opnår det. Den er på samme tid provokernde og inspirerende. Masser af aldringsforskning omtales - det var nyt for mig - og satte masser af tanker igang, om hvordan jeg og mine nærmeste skal leve og opleve i fremtiden. Til alle...
Loneknudsen
13/11-2018 - 19:04
Spændende tilgang til livet
En spændende bog om livets forlængelse. Hvordan, hvorfor og er det muligt. Specielt de to sidste kapitler hvor der er konkrete forslag til hvad du kan gøre. En bog man bør læse hvis man vil have nyt input til livet.

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv