Træn, spis, lev

få den krop du drømmer om

af ,

(Indbundet)

FORVENTET LEVERINGSTID: 5-10 hverdage

Beskrivelse

Forlaget skriver: Maria Lucia tabte sig 10 kg på 12 uger - med denne bog kan andre nu følge hendes fantastiske kur og opnå samme resultater.

Træn, spis & lev er skrevet til dig, der drømmer om at finde roen og balancen i din egen krop og droppe de dårlige undskyldninger, vante rutiner og negative tankemønstre, som kan blokere for et vægttab og en livsstilsændring.

Bogen giver redskaberne til at komme i mål med vægttab og blive stærkere i krop og sind, så du også holder vægten, når kuren er forbi. Maria Lucia har gennem de seneste 12 år kæmpet med sin vægt, men efter at have fundet ind til kernen af problemet har hun i dag ændret sin livsstil for altid. Det handler nemlig ikke kun om tallet på badevægten, men også om hvordan man har det indeni, og hvordan man behandler sig selv.

Maria Lucia viser sin transformation og sit vægttab og deler åbenhjertigt ud af sine inderste tanker om krop, mad og træning. Hvad var de største bekymringer? Hvorfor tog hun på igen gang på gang? Hvordan er hun kommet dertil, hvor hun i dag hviler i sig selv mere end nogensinde før?

Med Frida Hallqvist som sin personlige træner har Maria Lucia opnået resultater, som hun ikke turde drømme om. Og med bogens skræddersyede mad- og træningsprogram og en trin for trin-guide kan du opnå samme resultater - et livsstilændrende og vedvarende vægttab. 

Du får en veltrænet og stærk krop med de effektive træningsøvelser, som kan udføres af alle og alle steder. Desuden får du en nem og lækker kostplan og 30 opskrifter baseret på rene råvarer og lækre smagsoplevelser, som gør det nemmere end nogensinde at spise sundt og slankende.

  • Sideantal
   282
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   2
  • Forlag
   Politiken
  • Originalsprog
   Dansk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Indbundet
  • ISBN/EAN
   9788740032642 / 9788740032642

Anmeldelser

CecilieRosendahl
13/12-2017 - 17:04
Kan klart anbefales
Jeg vidste ikke helt hvad jeg gik ind til, da jeg satte mig for, at læse denne bog. Jeg har hørt meget af Maria Lucias musik, og hun er simpelthen så smuk, så der var ikke andet for end at læse den, da jeg så omslaget på bogen. 
De kommer med nogle rigtig fede råd til, hvordan man holder si...

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv