Det gennemsnitlige menneske

om at lede sig selv og andre i en global verden

af ,

(Hæftet)

FORVENTET LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Forlaget skriver: »Op igennem 1990´erne og 00´erne har vi skabt en kultur, der alene har opfordret mennesket til at definere sig selv ved sine ambitioner, drømme og fantasier. En kultur, der reproducerer folks manglende evne til nøgternt at vurdere egne evner ved at anspore dem til konsekvent at overvurdere dem«. Så kontant er meldingen fra Morten Albæk her i bogen. 

Albæk gør op med folks indbildte tro på, at deres talent bare skal opdages og langer ud efter den manglende selverkendelse, der nærer X Factor og andre lignende konstruktioner i vores omgivelser. For efter Albæks mening er de fleste af os helt gennemsnitlige, fejlfyldte mennesker, som skal arbejde flittigt og gøre vores bedste hver eneste dag, hvis vi skal opleve succes og bidrage positivt til verden. Morten Albæk er Group Senior Vice President i Vestas, anerkendt som en af de mest innovative marketingdirektører i verden og adjungeret professor i Anvendt Filosofi ved Aalborg Universitet. 

I bogen deler han sine tanker om vigtigheden af at være et helt menneske i en moderne og omskiftelig verden. Han forklarer, hvorfor man hverken kan være en god leder, en god medarbejder eller et godt menneske, hvis man ikke er ærlig i omgangen med sig selv og med andre. De kontante refleksioner sættes løbende i relief med Albæks fortælling om sin egen opvækst og sine personlige erfaringer fra ungdoms- og voksenlivet. 

  • Sideantal
   175
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   12
  • Forlag
   Gyldendal Business
  • Originalsprog
   Dansk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Hæftet
  • ISBN/EAN
   9788702129434 / 9788702129434

Om forfatteren

Stig Matthiesen

Stig Bo Matthiesen (f. 1963) er reportage journalist og forfatter. Han har blandt andet skrevet bogen "Fodboldnomade" (2010) om fodboldspilleren Christian Poulsen, som han har fulgt igennem fire år, og set skifte  den ene defensive midtbane i den absolutte verdenselite ud med den...

Se forfatterprofil

Anmeldelser

Helle
11/07-2013 - 14:16
Det gennemsnitlige menneske
Det et på alle måder en fantastisk bog. Det er en tiltrængt opsang til os alle. Jeg læste bogen Grundlovsdag - måske lidt symbolsk. Det er super, at der er nogen, der tør og bruger tid på at sige det højt, mange nok tænker. Jeg er meget enig i mange af Morten Albæks pointer, og jeg mener derfor, ...

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv