Et anker af flamingo

Det, vi glemmer, gemmer vi i hjertet

af

(Hæftet)

FORVENTET LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Forlaget skriver: “Han kigger på mig med en vrede, der er så voldsom, at jeg stivner. Indeni er det som en lynlås, der går op. Angsten fra barndommen vælder ud i mig, og jeg falder fra hinanden.”    
Denne bog er en gribende personlig beretning om, hvordan Pernilles verden pludselig væltede. Vi kommer helt tæt på oplevelserne med at blive indhentet af fortidens skygger og modtage mislykket psykiatrisk behandling med medicin og elektrochokbehandlinger, der ender med at forandre hendes liv og hjerne for altid.    
Pernille fortæller åbent og ærligt om en barndom med overgreb, en ungdom med viljestyrke og et voksenliv med nære venskaber og stærk kærlighed. Bogen giver et uhyggeligt indblik i, hvordan det føles at leve med en hjerne, man ikke længere kan stole på. For hvad gør man, når man mister sig selv og sin historie? Hvordan kommer man igennem det uden at gå i tusinde stykker?         

Uddrag af bogen  
¨Der er ikke tid nok. Ikke tid nok til, at jeg kan tænke mig om. Til at finde mig til rette i situationen. Til at finde ud af, om der egentlig gemmer sig et menneske i det maleri på væggen, eller om det bare er nogle pastelfarver, der skal få mig til at slappe af. Pludselig sidder han der med de samlede testresultater i hånden og siger: ”Vi kan lige så godt springe ud i det.” Og jeg er slet ikke klar til at springe.

Om forfatteren 
Pernille Frandsen (f. 1971) er uddannet og har arbejdet inden for det socialpædagogiske felt fra 1990 til 2010. Førtidspensionist 2012 grundet erhvervet hjerneskade.

  • Sideantal
   234
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   1
  • Forlag
   Mellemgaard
  • Originalsprog
   Dansk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Hæftet
  • ISBN/EAN
   9788772183756 / 9788772183756

Anmeldelser

Anette Ulstrup
17/05-2019 - 22:38
ECT-skader - et vigtigt dokument
Det er bitre erfaringer, Pernille har med sig i rygsækken. Men Pernille er ikke bitter, hun er et positivt menneske, det er en dejlig bog, Pernille har skrevet. Bogen handler om Pernilles erfaring med senfølger efter overgreb, retraumatisering, angst, depression, elektrochok og den hjerneskade, s...
Chanett Babette Simonsen
16/07-2019 - 16:50
En nødvendig bog for professionelle i psykiatrien
En virkelig velskrevet og rørende bog, som alle i psykiatrien bør læse.
Som sygeplejerske får man en dyb indsigt i det hele menneske der er bag patienten, man måske ganske kortvarigt møder.
Bogen skaber en ny eftertænksomhed i forhold til de metoder vi griber til, når vi mærker at patienten ikk...
Mor
19/07-2019 - 20:30
En bog som skal læses..
En gribende og rørende bog, en bog som berører en dybt. En bog der tager en med ind i en verden mange ikke kender til. En bog der skal læses for at forstå hvordan det er at være menneske, på den anden side af skrivebordet. Tak for vi må følge en skælsættende periode i dit liv - din hudløse og ærl...
søren christiansen
20/07-2019 - 22:07
en bog mange bør læse
En god bog der handler om virkeligheden for mange mennesker,der er detsværre nok ikke mange der kender til hvordan andres liv kan være uden at man kan se det på dem.

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv