Bogen - Bibelen genfortalt

Bibelen genfortalt af Bjarne Reuter

af

(Indbundet)

FORVENTET LEVERINGSTID: 3 - 6 hverdage

Beskrivelse

- Natten har sænket sit slør over landsbyen Nazaret. En herreløs hund gør ad månen, men ellers hører man kun vinden, der har fundet et ekko i gyden.

Sådan begynder Det Nye Testamente, når det er Bjarne Reuter, der fortæller! I Bogen genfortæller han over 60 af de største beretninger i Bibelen med dramatik, indlevelse og humor.

Anmeldelser

Henriette Bacher Lind, Jyllands-Posten, giver 5 ud af 6 stjerner:

"Bjarne Reuter har gjort et ganske fortræffeligt arbejde, og med "Bogen" har Bibelselskabet sikret sig endnu en bestseller ... Bjarne Reuter har gendigtet Bibelen med sprogligt vovemod og kompositorisk snilde ... "Bogen" er en frimodig, respektfuld og virkelig fin fornyelse af de uundværlige historier om Gud og menneske".

 

Steffen Larsen, Politiken:

"Den folkekære forfatter går til opgaven med sproglig ildhu ... Forlaget har tænkt på voksne læsere, men der er ikke én sætning i bogen om Bogen, som børn ikke kan forstå ... han er stærk i ordvalget, og det er her, han kaster sit stjernedrys ud over udvalgte historier ... Bjarnes bog er klogt tænkt, glædeligt fortalt og båret på sprogets englevinger".

 

Henrik Dahl, Weekendavisen:

"Bjarne Reuter ommøblerer Bibelens fortællinger, så det er en fornøjelse at flytte ind i dem ... I denne læsers øjne er der hverken blevet ommøbleret for lidt eller for meget. Derfor vil jeg varmt anbefale "Bogen" til alle, der har lyst til at sætte de mange ord og vendinger, de alligevel kender, ind i en lidt større og fastere sammenhæng".

 

Marianne Koch, Fyens Stiftstidende, giver 5 ud af 6 stjerner:

"[det var] mere end en god idé, Bibelselskabet fik, da de for et år siden bad forfatteren Bjarne Reuter genfortælle Bibelen - for det er der kommet en forunderlig bog ud af ... Her glider fortælletalentet fra klassikeren "Busters verden" helt naturligt over i "Jesus' verden", uden at hverken Buster eller Jesus bliver forrådt ... Alle tre versioner anbefales! Den store til højtlæsning. Den lille og e-bogen til rejsen. I toget. I bussen. I bilen. Eller bare hen ad livets landevej".

  • Sideantal
   304
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   5
  • Forlag
   Bibelselskabet
  • Originalsprog
   dan
  • Sprog
   dan
  • Indbinding
   Indbundet
  • ISBN/EAN
   / 9788775237166

Om forfatteren

Bjarne Reuter

Bjarne Bertram Reuter dansk forfatter og har skrevet romaner til både børn og voksne – og alle derimellem. Bjarne Reuter er dog nok bedst kendt for sine og børne- og ungdomsbøger. Bjarne Reuter er uddannet lærer på Blågårds Seminarium i 1975. I øvrigt spiller han kontrabas. ...

Se forfatterprofil

Anmeldelser

Bogmagasinet
31/05-2013 - 12:56
”Bogen” – kulturkristnes og konfirmanders bedste Bibel
I efteråret 2012 udkom Bjarne Reuters genfortælling af Biblen. Bjarne Reuter giver sprogligt liv til 60 af Gamle og Nye Testamentes vigtigste fortællinger. Som læser flyver du gennem 300 sider, som om det var en god roman, hvor du oplever Gud udvikle sig fra et uberegneligt og hævngerrigt magt-væ...

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv