Alkymisten

af

(Hæftet)

FORVENTET LEVERINGSTID: 3 - 6 hverdage

Beskrivelse

Forlaget skriver:

25 års forfatterjubilæum! Samleobjekt med Catalina Estradas smukke illustrationer på omslaget.

Den meste læste af alle Coelhos romaner. Kun en sjælden gang bliver der udgivet en bog der kan forandre læserens liv. Paulo Coelhos Alkymisten er sådan en bog. Med mere end 25 millioner solgte eksemplarer over hele verden er bogen allerede en moderne klassiker.

Alkymisten er den magiske historie om Santiago, en andalusisk fårehyrde der følger sin drøm om at finde en af verdens rigeste skatte. Fra sit hjem i Spanien rejser han til markederne i Tanger, Egyptens ørken og et skæbnesvangert møde med Alkymisten. Historien om de skatte Santiago finder på sin vej, lærer os den vigtigste af alle visdomme: Lyt til dit hjerte, forstå tegnene og frem for alt, følg dine drømme. Alkymisten er en af vor tids mest solgte bøger, oversat til 73 sprog og udgivet i mere end 156 lande. Alkymisten er en af verdens mest solgte bøger - en moderne klassiker, som har inspireret millioner af mennesker til at finde deres egen vej.
»Lykkelig er ... læseren af Alkymisten, fordi man får lidt ad Østens og Vestens livsvisdom ind på en sølvske i et enkelt sprog med kulør og musik fra stjernerne.«
- Politiken

Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 73 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedstsælgende bøger, hvilket har givet Coelho ´prisen´ i Guinness´ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydelsesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

  • Sideantal
   174
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   1
  • Forlag
   Bazar
  • Originalsprog
   Portugisisk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Hæftet
  • ISBN/EAN
   9788771160895 / 9788771160895

Om forfatteren

Paulo Coelho

Paulo Coelho er brasiliansk forfatter og født i Rio de Janeiro. Han trådte ind på den internationale forfatterscene med romanen "O Alquimista" (da. Alkymisten) og har i tidens løb udgivet mere end 30 bøger, og han er en af de nulevende forfattere der har den største læserskare. ...

Se forfatterprofil

Varen blev lagt i din kurv