Det sidste ønske

Det sidste ønske

af

(Hæftet)

FORVENTET LEVERINGSTID: 5-10 hverdage

Beskrivelse

I Netflix-serien THE WITCHER sæson 1 med premiere i december 2019 spiller Henry Cavill hovedrollen som Geralt af Rivia, og danske Lars Mikkelsen spiller den magtfulde troldmand Stregobor. Sæson 2 følger i 2021.

DET SIDSTE ØNSKE er første bind i Andrzej Sapkowskis serie om witcheren Geralt. Historierne, der udspiller sig i et middelalderligt og fantasyinspireret univers, handler om Geralts heltegerninger og om hans begær efter den uimodståeligt tiltrækkende troldkvinde Yennefer.

Geralt er witcher, en mand, der gennem hård træning og magiske drikke er blevet monsterjæger og koldblodig kriger. Han rider fra landsby til landsby for at tilintetgøre frygtindgydende monstre og dæmoner, som hærger landet og overfalder uskyldige mennesker. Men ikke alt, der ser uhyggeligt ud, er ondt – ikke alt, der ser harmløst ud, er godt. Geralt er heldigvis i besiddelse af overnaturlige kræfter fx forstærket syn, evne til hurtig heling og delvis immunitet over for menneskelige følelser, hvilket gør ham til en imponerende og ubarmhjertig dræber.

Med sin blanding af western, middelalderens ridderromaner og slavisk mytologi er witcher-serien forfriskende inden for sin genre. Her er et velfungerende plot og veldrejede intriger, som minder om dem man kan møde i The Game of Thrones. Her er galgenhumoristiske skildringer af et eventyrligt univers med næsten lige så mange gakkede finurligheder som i Harry Potter. Det nærværende drama udspiller sig i de mest fantastiske omgivelser og er så overbevisende fortalt, at man er fanget med det samme.

 

 

 

  • Sideantal
   368
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   3
  • Forlag
   Gyldendal
  • Originalsprog
   pol
  • Sprog
   dan
  • Indbinding
   Hæftet
  • ISBN/EAN
   / 9788702185324

Om forfatteren

Andrzej Sapkowski

Andrzej Sapkowski er polsk forfatter og en af verdens mest anerkendte fantasy-forfattere. Han er bedst kendt for sin populære serie om den muterede hekser (witcheren) Geralt af Rivia, som er blevet til både spil, film og TV-serier. ...

Se forfatterprofil

Anmeldelser

MatildeMona
12/09-2017 - 14:31
Fantastisk Bog!
Denne efterhånden halvgamle historiesamling, skrevet af den polske forfatter Andrzej Sapkowski, er yderst fantastiks. Selvom jeg faktisk ikke havde fået den anbefalet, og var skeptisk overfor om den nu også var noget værd, blev jeg utroligt positivt overrasket og kan knap vente med at komme igang...

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv