Fifty shades¤I mørket

af

(Hæftet)

FORVENTET LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Andet bind i den erotiske bestsellertrilogi om det dominansprægede forhold mellem den gådefulde og karismatiske forretningsmand Christian Grey og den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele.

Skræmt af Christian Greys mørke sind har Anastasia forladt ham og påbegyndt en karriere i forlagsbranchen. Men Christian Grey har ikke tænkt sig at lade Anastasia gå. Det samme gælder Anastasias tanker; de hverken kan eller vil slippe begæret efter ham. Så da Christian foreslår at fortsætte deres forhold på nye betingelser, kan Anastasia ikke modstå fristelsen. Men genforeningen sender Anastasia direkte ind i passionens mørke, hvor hun må navigere imellem sin dominators skyggesider, såvel som sine egne. Og det bliver ikke nemmere, da skygger fra Christians fortid begynder at melde sig.

  • Sideantal
   541
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   15
  • Forlag
   Pretty Ink
  • Originalsprog
   Engelsk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Hæftet
  • ISBN/EAN
   9788763825955 / 9788763825955

Om forfatteren

E. L. James

Erika Leonard kendes i den litterære verden under pseudonymet E. L. James. Hun slog igennem som forfatter i 2011 med den erotiske roman Fifty Shades of Grey, og hun har efterfølgende skrevet to fortsættelser, Fifty Shades Darker (2012) og Fifty Shades Freed (2012). De tre bøger kendes i dag som...

Se forfatterprofil

Anmeldelser

Rikke Andrup
08/10-2012 - 21:12
Forbered dig på et afhængighedsforhold
 
Endnu en gang var jeg total magtesløs i Mr. Grey's favntag. Jeg slugte hver en side og følte mig som en alkoholiker, der bare ville have mere og mere. Jeg nød næsten ikke en gang siderne, men åd dem bare råt.
Seksualiteten var der ikke mindre af i denne 2. del af Fifty Shades-triolog...
Lisbeth Maja
21/10-2012 - 16:44
Flot forsættelse til "Fanget"!
"I Mørket" er andet bind i triologien Fifty Shades Of Grey.
Ana Steele har forladt Christian Grey og forsøger nu at koncentrere sig om hendes karriere på et bogforlag. Både Christian og Ana savner hinanden, så de genoptager snart deres forhold denne gang under andre betingelser end da de første ...
Monique
28/11-2012 - 16:37
Afhængighedsforhold, erotik, spænding..
Fantastisk opfølger til "Fanget". Endnu engang sad jeg med bogen limet til mine hænder og øjne mens jeg slugte bogen alt alt for hurtigt. Flere følelser, stærkere følelser træder frem og alt er endnu engang skrevet så godt, underholdende og detaljeret.
Jeg er imponeret over hvor overr...

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv