Beskrivelse

Forlaget skriver:

En stærk, hjerteskærende og dampende hed fortælling om at komme op til overfladen og lære at elske igen, når kærligheden gør allermest ondt og synes allermest forbandet.

 

"Forbandede kærlighed er årets must read! Jeg elskede hvert et ord, jeg følte hvert et øjeblik, og jeg vil aldrig glemme denne historie." - Goodreads.com

 

Da Tate Collins møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer første gang, er det langt fra kærlighed ved første blik. Det er heller ikke ligefrem venskab. Det eneste, de to har til fælles, er en ubestridelig gensidig tiltrækning, og snart indleder de et uforpligtende forhold udelukkende baseret på sex. Det burde være den perfekte ordning for dem begge, for Tate har ikke tid til at have en kæreste, og Miles er slet ikke ude efter kærlighed. Spørgsmålet er nu blot, om Tate kan overholde de to simple regler, som Miles har opstillet som eneste betingelse for deres forhold:

 

Spørg aldrig ind til fortiden.

 

Forvent ikke en fremtid.

 

De tror, at de kan håndtere det, men de indser begge hurtigt, at de leger med ilden. For Miles bærer på en mørk hemmelighed, som han ikke er parat til at slippe, og som tiden går, falder Tate langsomt, men sikkert for den flotte og mystiske pilot. Og pludselig er intet særlig enkelt længere.

 

COLLEEN HOOVER (f. 1979) er en amerikansk bestsellerforfatter. Hun har skrevet 10 romaner, hvoraf de 8 har ligget på New York Times´ bestsellerliste, og hvoraf flere har været nomineret i kategorien Best Romance i Goodreads Choice Awards. Forbandede kærlighed er hendes debut på dansk.

 

"Kun Colleen Hoover kan fylde så meget talent ind i én enkelt roman." - Jamie McGuire, forfatter til Beautiful Disaster-serien

  • Sideantal
   372
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   1
  • Forlag
   Lovebooks
  • Originalsprog
   Engelsk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Hæftet
  • ISBN/EAN
   9788711513095 / 9788711513095

Om forfatteren

Colleen Hoover

Colleen Hoover er amerikansk forfatter, og hun skriver kærlighedshistorier med masser af sjæl og hjerte. Flere af hendes bøger har ligget på de amerikanske bestsellerlister, og i 2015 vandt hun Goodreads Choice Awards for bedste kærlighedsroman.

Se forfatterprofil

Anmeldelser

Annette HJ
16/10-2016 - 15:32
Tankevækkende roman
Tate flytter ind ved sin bror, da hun skal til at læse til sygeplejeske. Her møder hun Miles som både er pilotkollega med hendes bror, og bor i lejligheden overfor. Tate og Miles bliver tiltrukket af hinanden men deres forhold består udelukkende af sex. Miles har nogle helt speciale regler om hva...

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv