Frihed og ære

af

(Hæftet)

FORVENTET LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Forlaget skriver: ´Frihed og ære´ er en handlingsmættet roman, som beskriver et spændende stykke Danmarkshistorie. Den handler om en af vore ukendte helte under 2. verdenskrig. Christian Fries voksede op i Kollund hos en onkel og tante, og ingen kunne vide, at han som 26-årig ville få en vigtig betydning få år efter Danmarks besættelse i 1940. Her blev han ansvarlig for opbygningen af den illegale Militære Efterretningstjeneste under Studenternes Efterretningstjeneste. Christian Fries kom fra en landsdel med et særligt forhold til Danmark som følge af, hvad der er sket i Sønderjylland gennem de sidste århundreder. Ord som Gud, Konge og Fædreland har derfor en ganske særlig mening. I denne bog kan du læse om Christian Fries intense liv i en farlig tid under besættelsen, hvor spillereglerne ændredes dag for dag. Pernille Juhl har tidligere skrevet trilogien om en sønderjysk familie. Anmelderen Arne Mariager, Jyske Medier skrev om ´Efter Mørke´: Alle gode gange tre. Pernille Juhl tegner nænsomme portrætter af mennesker, hvis liv ændres af krigen og sætter flot punktum for familietrilogi. Om ´Når solen står højest skrev: Dansk Biblioteks Center, Jette Landager: "Jeg blev mindet om tv-serien Matador".

  • Sideantal
   365
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   1
  • Forlag
   Juhls
  • Originalsprog
   Dansk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Hæftet
  • ISBN/EAN
   9788799660582 / 9788799660582

Om forfatteren

Pernille Juhl

Pernille Juhl er født i 1963 og uddannet akademiingeniør. I 2010 fik hun ideen til den historiske roman "Vent på mig, Marie", som udspiller sig i perioden 1914-1918. Bogen foregår i Sønderjylland samt ved Øst- og Vestfronten.  Den er stærkt inspireret af forfatterens farfars...

Se forfatterprofil

Anmeldelser

Camilla Laugessen
18/09-2016 - 12:34
En ung mand der betalte den ultimative pris for et frit Danmark
Christian "Kedde" Fries er en ung mand midt i sin soldaterkarrriere, da 2. verdenskrig bryder ud. Han er udstationeret på Sønderborg Kaserne, da tyskerne går over grænsen.
Som mange andre militært uddannede mænd var der, en udbredt undren over den passivitet der blev udvist af det dans...

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv