Harpiks (Hæftet)

af

FORVENTET LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Arnold Busck Anbefaler februar 2017

Pigen Liv vokser op på en lille ø sammen med en mor, som er for stor til at kunne forlade soveværelset, og en far, der fylder hjemmet op med skrammel og melder sin levende datter død. At han også kvæler sin egen mor, synes ret naturligt for Liv, som i begyndelsen ikke sætter spørgsmålstegn ved den forkrøblede verden, hun præsenteres for. Hun tvivler da heller ikke på, at hun selv er elsket af den far, som holder hende skjult i en gammel container.

HARPIKS er en smuk fortælling om kærlighed, loyalitet og omsorg. Men det er også en gysende beretning om angst for at miste, om fastholdelse, splittelse og paranoia – og om utilsigtet ondskab.

Romanen er blevet tildelt GLASNØGLEN 2016, som gives for 'Nordens bedste spændingsroman'. Forinden vandt den Harald Mogensen-prisen som 'Bedste danske spændingsroman' og opnåede en andenplads ved DR Romanprisen 2016.

Den er Ane Riels anden roman. Hun debuterede i 2013 med 'Slagteren i Liseleje', der blev kåret som 'Årets bedste danske spændingsdebut' og nu også er udkommet på tysk.

'Harpiks' er foreløbig solgt til udgivelse i Japan, Tyskland, Finland, Sverige, Norge, Tjekkiet og Slovakiet.

  • Sideantal
   256
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   3
  • Forlag
   Tiderne Skifter
  • Originalsprog
   Dansk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Hæftet
  • ISBN/EAN
   9788779737624 / 9788779737624

Om forfatteren

Ane Riel

Ane Riel (f. 1971) debuterede som romanforfatter i 2013 med Slagteren i Liseleje. I oktober 2015 udkom hendes anden roman, Harpiks. Begge bøger er udkommet på forlaget Tiderne Skifter. ...

Se forfatterprofil

Anmeldelser

Arnold Busck Lyngby Storcenter
08/02-2017 - 15:58
Firnurlig historie
Jeg er netop blevet færdig med bogen Harpiks.
Det er virkelig en historie som vender tingene på hovedet! Sjovt sprog og  en fantasifuld fortælling. Det er både en sjov, rørende og til tider trist historie, der uagtet sin overdræven handling til tider kan minde om de sager der bliver bragt i...
Arnold Busck Lyngby Storcenter
28/02-2017 - 12:46
Kærlighed til sproget
Denne bog rummer i al sin grusomhed en stor mængde kærlighed.
Ubetinget kærlighed til de mennesker der står en nær, kærlighed til det danske sprog og den tunge kærlighed, som man ikke altid forstår.
Jeg holdt meget af at læse denne bog, der med et let og barnligt sprog fortæller om en familie...

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv