Historien om A.J. Fikrys liv (Hæftet)

af

Læs et uddrag

Pris

299,95 kr.

Beskrivelse

Arnold Busck Anbefaler - April 2015

Forlaget skriver:

A. J. Fikry er selvstændig boghandler og ejer Island Books på den lille ø Alice Island i New England, USA. Han har haft nogle hårde år: Hans kone er død, hvilket har gjort ham til en alkoholsøgende enkemand i en alder af kun 39 år, salget i bogladen er for nedadgående, og hans store stolthed - en sjælden udgave af Edgar Allan Poes digte - er blevet stjålet. Bøger har altid været hele hans liv, alle store begivenheder har for ham en litterær reference, men som årene er gået, har han langsomt givet op, er blevet sur og bitter på verden og har trukket sig fra det lille øsamfund. Da han en dag finder en højst overraskende pakke i butikken, bliver alt dog vendt på hovedet. A.J. Fikry får en enestående mulighed for at ændre sit liv og se verden med nye øjne.

Historien om A.J. Fikrys liv er for bogelskere. Enhver, der har arbejdet med bøger vil nikke genkendende til Gabrielle Zevins humoristiske og varme fortælling. Men man behøver ikke at have været i bogbranchen for at elske denne bog, for der er noget for alle: kærlighed, drama, romantik, humor og uforglemmelige karakterer. Bogen er en rendyrket kærlighedserklæring til litteraturen.  

»Zevin fanger så fint glæden ved at forbinde mennesker og bøger ... Fuld af interessante karakterer, en dybdegående viden om bogens liv, vidunderlig kritik af klassiske titler, og meget sjove beskrivelser af læsekredse og forfatterarrangementer. Den er uundværlig for enhver bogelsker.«
- Booklist

»Zevin er en talentfuld forfatter, klog og vittig.«
- Publishers Weekly

  • Sideantal
   280
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   2
  • Forlag
   Lindhardt og Ringhof
  • Originalsprog
   Engelsk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Hæftet
  • ISBN/EAN
   9788711387344 / 9788711387344

Læseprøve

Anmeldelser

Pernille
02/03-2015 - 09:26
Gå ikke glip af denne
En fantastisk, finurlig og hjertevarm bog om at livet ikke altid bliver som du havde forventet eller drømt om, men stadig kan være smukt hvis du tør tage chancen og gribe muligheden for lykke når den byder sig. 
Bogen er fyldt med referencer til litteratur, så det er en rigtig bogelskerbog....

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv