HOSSEINI,KHALED, OG BJERGENE GAV GENLYD (Indbundet)

af

LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Forlaget skriver: Khaled Hosseini er en af vor tids mest succesrige romanforfattere. Han debuterede med Drageløberen i 2003 og fulgte i 2007 op med Under en strålende sol. Begge bøger har på verdensplan solgt over 40 millioner eksemplarer i mere end 70 lande og her i Danmark har de til sammen solgt over 600.000 eksemplarer. Efter seks års ventetid er Khaled Hosseini tilbage med en ny stor og bevægende roman. 

Og bjergene gav genlyd er en familiefortælling fortalt gennem flere generationer, om brødre og søstre, om hvordan de elsker, sårer, bedrager, ærer og ofrer sig for hinanden. Og hvordan de valg, vi træffer, kan få konsekvenser ikke bare for os selv, men gennem generationer. Kort sagt: En fantastisk læseoplevelse om det at være menneske på godt og ondt, og om at rumme alle muligheder i os.

  • Sideantal
   445
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   5
  • Forlag
   Cicero
  • Originalsprog
   Engelsk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Indbundet
  • ISBN/EAN
   9788763829243 / 9788763829243

Om forfatteren

Khaled Hosseini

Khaled Hosseini blev født i Kabul, Afghanistan, men er opdraget i USA (som han selv ynder, at sige). Som barn læste han persiske digte, men også "Alice i eventyrland" (på persisk) fik plads på boghylden. I 1980 fik han politisk asyl i USA pga. den sovjetiske invasion. Hosseini var den...

Se forfatterprofil

Anmeldelser

Maria AB2610
12/07-2013 - 21:56
Åh, hvor jeg glædede mig til
Åh, hvor jeg glædede mig til denne roman. Da jeg stod oppe i butikken og læste i vores læseprøve, blev jeg dybt forelsket.
Tænk at starte en roman med et eventyr. Gad vide om det er et Hosseini selv har hørt som barn?
Romanen, indfriede dog ikke helt mine forventninger. Men det ville også være ...
Millea
23/07-2013 - 14:11
Fantastiske personer
Virker umiddelbart meget som en novellesamling der hænger sammen på grund af en tydelig rød tråd og spændende personer der krydser hinanden på deres vej. Af samme årsag mindede den mig meget om Katrine Marie Guldagers "København", en novellesamling jeg elskede.
Og måske havde det i vir...
SaraW
29/10-2013 - 13:53
Sikke en fortælling...
Rigtig mange personer, steder, historier og skæbner bliver viklet sammen.
 
Og det var da faktisk spændende. Ikke en genre jeg normalt ville læse, så derfor havde jeg absolut ingen forventninger - og jeg blev positivt overrasket.
Man kommer helt ind under huden på personerne, og selvom de...

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv