Månesøsteren

af

(Indbundet)

FORVENTET LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Månesøsteren er femte bog i Lucinda Rileys populære serien ”De syv søstre”.

I Månesøsteren følger vi Tiggy, som i sin søgen efter flere oplysninger om sin fortid og sit ophav, tager til den smukke andalusiske by Granada. Tiggy d´Aplise elsker sit arbejde i det skotske højland i et hjortereservat, der desværre er truet af lukning. Tiggy takker derfor ja til et arbejde som vildtkonsulent på det store afsidesliggende gods Kinnaird. Hendes nye job kommer ikke kun til at ændre hendes fremtid, men arbejdet på godset sætter hende også i forbindelse med hendes fortid. På godset møder hun den gamle sigøjner, Chilly, der stammer fra Spanien og som fortæller Tiggy, at han engang for længe siden er forudsagt til at skulle være den, der sender hende hjem igen.

Året er 1912. Iden den fattige sigøjnerlejr lige udenfor Grenadas massive bymure fødes Lucía Amaya-Albaysin. Den unge Lucía viser tidligt et særligt talent som flamingodanser, og i en alder af blot 10 år tager hendes far hende med til Barcelona, så hun kan optræde på barer og tjene penge dér.

Lucías talent fører hende videre til hovedstaden Madrid, men da den spanske borgerkrig truer, beslutter hun sig for at flygte sammen med sin trup – først til Sydamerika og senere til Nordamerika og New York, hvor hun længe har drømt om at slå sig ned. Men for at følge den drøm, må hun vælge mellem sin lidenskab den mand, som hun elsker.

I takt med, at Tiggy følger sporet tilbage til sin egen spanske fortid, accepterer og udvikler hun gradvist sit eget særlige talent – og også hun må trætte et svært valg.

I serien om de syv søstre er indtil videre udkommet De syv søstre, Stormsøsteren, Skyggesøsteren, Perlesøsteren og nu Månesøsteren.

  • Sideantal
   640
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   3
  • Forlag
   Cicero
  • Originalsprog
   eng
  • Sprog
   dan
  • Indbinding
   Indbundet
  • ISBN/EAN
   / 9788763855099

Om forfatteren

Lucinda Riley

Lucinda Riley blev født i Irland, men rejste meget i løbet af sin barndom da hendes far boede i fjernøsten. Som ung flyttede hun til London og arbejdede som skuespiller. Som 24-årig skrev hun sin første roman, "Lovers and Players", som baserer sig på hendes oplevelser fra teaterverdenen...

Se forfatterprofil

Varen blev lagt i din kurv